4 és fél hónapos kislány lehet hisztis? Ennyire megváltozott a természete?
Hát ez minden, csak nem hiszti, jól írja az első!
Különben a fog egy nagyon vacak dolog. Már akkor érzik a kicsik, amikor csak indul a folyamat, az is már hozhat ki efféle hisztit,sírást.
Nálunk volt olyan, hogy 18 hónapos korában (!) kb. 2-3 napig éjjeli 1ig is akár, felváltva hurcoltuk apával a szobában, mert amint le akartam tenni az ágyába, bömbölt, hisztizett. Utána kezdett pirosodni az ínye , és tőrt át foga (az már nem fáj nekik egyébként, csak míg "dolgozik") Nem biztos emellett, hogy a tiédnek is fáj, de nagyon tudom ajánlani a dentinox nevű gélt, amivel jól be kell dörzsölni a fogínyét. Ártani nem árt. És kitartás, ez a "tanulópénze" az anyáknak (apáknak)!
Az én lányom 4,5 hós és mostanában elég nyűgös. Az ínyén látom a két kis pontot és állandóan rágna, mindent a szájába vesz. Szopizásnál azt vettem észre, hogy ha a jobb cicire teszem először, akkor szépen eszik, utána még kér a másikból. De ha a balra eszem először, akkor forog, tekereg, rángatja.
Egyébként általában ő is nagyon nyugodt baba, simán elvan egyedül is. Türelem, majd elmúlik ez az időszak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!