Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen legyen a baba első...

Milyen legyen a baba első "rendes" cipője? A deichmannban vannak jó babacipők?

Figyelt kérdés

Pont jónak kell lennie vagy nem baj ha egy kicsit nagyobb?

Milyen a jó cipő és milyet ne vegyek?

2009. ápr. 4. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
itt nézz körül: www.liliputi.hu
2009. ápr. 4. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az elefanten nagyon jó, deichmannban van. 1, 1,5 centivel legyen nagyobb mint a baba lába. a te ujjad férjen be a sarka és a cipő közé
2009. ápr. 4. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a Humanikban vettem a manómnak: bambulin a neve. Bőr cipő. Szerintem ez fontos. Betétes, emelett jól szellőzik. Még csak 4 napja használjuk, de nekem is meg a manómnak is nagyon tetszik. 9 hós manó anyukája: KoBa
2009. ápr. 4. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

pont most vannak a Deitchmannba olcsó cipők,szandik.

3000ért láttam már nagyon jót,meg Nike van most 4500ért.

2009. ápr. 4. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Én pont ma vettem Chicco-t a lányomnak. Nagyon szép, egyszerű, semmi extra rátét. Ja, és nem nubuk, mint a kiscipők többsége, hanem rendes, festett bőr, amit sokkal könnyebb kezelni.

Elefanten-t (lehet, hogy nem jól írom) örököltünk, puha talpút, azt is szerette a lányom, feltűnően többet járkált benne, mint a kemény talpú cipőkben. Egyébként pont ma voltunk a Deichmann-ban és sajnos nem volt valami széles választék és meglepően tapasztaltam, hogy annyira nem is kedvezőek az árak.

A második válaszoló által írt egy ujjas dolog állítólag nagyon fontos. Azt mondták nekem, hogy miután felhúztam a kiscipőt, állítsam lábra a lányom és a sarka mögé dugjam be az ujjam. Na ha (az ujjammal együtt) végig ér benne a lába, akkor jó a méret.

Kellemes vásárlást!!!

2009. ápr. 4. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!