Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós fiam fél 4-kor felkel...

8 hós fiam fél 4-kor felkel és csak ölben alszik vissza. Miért?

Figyelt kérdés

eddig olyan szépen aludt, most meg egyszerűen csak ölben, meg esetleg összebújva( de már akkor félálomban legyen)járt így valaki

este szépen egyedül elalszik meg nappal is

nem tudom mi lehet fél 4kor....

2009. ápr. 4. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapos korban megint óriási fejlődésen mennek keresztül. Lehet fogzás miatt is. Türelem!
2009. ápr. 4. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Majd ezt is kinövi... Az enyém 3 héten keresztül fél5-kor kelt, aztán egyszer csak abba maradt.
2009. ápr. 4. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a foga jön, az is lehet, hogy most sajátított el egy új mozgásdot. De lehet hogy csak a közelségedre vágyik. Ez a szeparációs félelem időszaka, és van olyan hogy ellenőrizni akarja hogy megvagy-e. Türelem és sok szeretet. El fog múlni.
2009. ápr. 4. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Erről le kell szoktatni, amíg nem késő!

Ne vedd ölbe!

2009. ápr. 4. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom 4 hónapos korától alig alszik, nappal mostanában kezd csak NÉHA negyed, fél, nagyon hepi esetben 1 órát aludni. Este 10 előtt alig alig tudom elaltatni, ha igen, éjféltől újra kukorékol. Éjjel van, hogy 3szor is felébred, nagyon fárasztó, hogy a napi 3-4 óra alvásom is darabokban van. Nálunk a legvalószínűbb, hogy a foga miatt van, minden kibújást nagyon hosszú sírdogálás előz meg. Az első fogacska is csak 11 hónaposan jött ki.

Szóval, vannak fokozatok, a Te Babácskád valóságos mormota az enyémhez képest :) Mindenki biztat, hogy hamarosan elmúlik, remélem, így is lesz. Így én is csak ezt tudom ajánlani: türelem, elmúlik!

2009. ápr. 4. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne vegye olbe? biztos szuksege van a kicsinek az anyukajara, a kozelsegere. A kisbaba nem egy jegcsap, akit szigoru, katonas szabalyok szerint kell nevelni. Az anyukajatol sajatitja el az egyik legfontosabb dolgot, h mikent kell szeretetet adni, gondoskodni a masikrol. Nagyon fontos a testi kommunikacio ebben a korban, mivel a szobeli meg nem megy. Ne aggodj, ki fogja noni. Van aki kesoob, van aki hamarabb. Nem igazan latunk felnotteket az anyukajuk oleben elaludni.Olyan gyorsan elrepul a gyermekkor, bujjatok ossze nyugodtan.
2009. ápr. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!