38 db-os ruhacsomag 7500 ft-ért (pk val együtt ennyi, amúgy 6000 ft) megéri megvenni? 86-98 -as méretig?
Figyelt kérdés
Nagyjából jó állapotú ruhák,nem "krém",de nem is rongy.
Vannak benne Early Days Cherokke, next sok HXM -s
7 db szabadidő naci
11 db hosszú naci
16 db pulcsi
2 póló
2 téli overál
Az overál elég gagyi.
Szerintetek?
2011. júl. 23. 21:22
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés,h 98-as méret mekkora gyerekre való?Enyémek most 86-ot hordanak,21 hónaposak.Tél végén rájuk tudom adni a 98-at?
2011. júl. 23. 21:24
2/8 anonim válasza:
szerintem sok érte.tegyel fel képet ha van..úgy künnyebb válaszolni..
4/8 anonim válasza:
Már miért lenne sok, nincs 200.-Ft/db. Szerintem jó.
Ismerősöm kislánya 3 éves, 98-as ruhákat hord.
6/8 anonim válasza:
50-100 ft-ért lehet venni felénk darabját. Ehhez képest drága, de ha a ruhák jó állapotban vannak akkor talán megéri.
Én olyat veszek ami még akkor is jó állapotban lesz ha az enyém is kinőtte, mert akkor én is tovább tudom adni.
7/8 anonim válasza:
Szia, én a vaterán árulok gyerekruhákat már baromi régóta. szerintem kapsz jobb ruhákat is ennyi pénzért. A 98-as pedig 3, 3és fél év mérete.
8/8 anonim válasza:
Szerintem jók és meg is érné, csak rossz az összeállítás: 11 hosszú nadrág 16 pulcsi 3 méretből?!
Egyébként az én fiam 2,5-3 évig hordta a 98-as ruhákat (16 kiló volt ekkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!