Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az az aszpartám? (Kérdésed...

Mi az az aszpartám? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

10 hónapos fiamnak kamillateát főzők és gyógyszertári glükózzal ízesítem.

Dr.nő mondta h aszpartámot nem kaphat,meg azt se amibe van.

Bocsi a tudatlanságomért.

2011. júl. 23. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:

E951, egy édesítőszer.

[link]

2011. júl. 23. 12:30
 2/4 anonim ***** válasza:

A glükóz az szőlőcukor- miért gyógyszertárban veszel szőlőcukrot? Na mindegy, az teljesen sima cukor illetve egészen pontosan mezei szőlőcukor. Nem édesítő, technikailag ugyanaz, mint a szacharóz, a répacukor-gyorsan felszívódik, nyálkahártyáról, hízlal, rongálja a fogakat. Nyilván persze egyéb értékei miatt, jobb, mint a répacukor.

Az aszpartam mesterséges édesítő, de az orvosod sem túl tájékozott, mert nem aszpartamot nem kaphat, hanem szacharint és azt sem amit ezzel édesítettek 3 éves kor alatt. Az aszpartamot egyébként például light kóla édesítésére használják, de az sem azért káros.

2011. júl. 23. 12:52
 3/4 anonim válasza:

Az aszpartám rettentően káros édesítőszer,mérgező,rákkeltő. Én nem csak,h a kislányomnak nem adok soha,mi sem fogyasztjuk!! Az összes cukormentes rágógumiban megtalálható pl...

Az orvos nagyon jól tette,h nem ajánlotta a fogyasztását...

[link]

2011. júl. 23. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Édesítőszer
2011. júl. 23. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!