Minden "szabályt" be kell tartanunk a baba nevelésével, ápolásával-gondozásával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 13:47
1/3 anonim válasza:
Huhh,nekem is voltak nagyon sok elveim a gyerekneveléssel kapcsoltaban,de amikor megszületett folyamatosan dugába dőltek.
Ember tervez,Isten végez! :-)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nem kötelező betartani mindent, csak az alapvetőeket!Mivel ő egy pici ember, az életének és egészségének tiszteletben tartása mellett olyan elvek szerint nevelheted és gondozhatod őt ami neked szimpatikus.
Például én mindíg felveszem és megvígasztalom a kicsim ha sír. Nem érdekel, hogy azt mondják elkapatom. Mi így vagyunk boldogok!
3/3 anonim válasza:
Rugalmasnak kell lenni ebben is, mint általában mindenben. Nem jó, ha nagyon ragaszkodsz valamihez, de az épp a te babádnál nem akar bejönni. Vannak dolgok, amit az ember még pl. az 1. babájánál kőkeményen betart, aztán már a 2. babánál rájön, hogy teljesen fölösleges. Olvass el és hallgass meg többféle nézetet, aztán kicsit "gyúrd át" úgy, hogy az nektek jó legyen. Szerintem nem biztos, hogy ami valakinek bejön, az a te babádnak, vagy a te személyiségednek idegen.. Tehát, nyugodtan legyél rugalmas! :DD 4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!