Ha a Viburcol kúpot napi szinten adom a kislányomnak akkor hetek múlva is hat majd vagy hozzászokik a szervezete és nem ér semmit?
Szia!
Ezt a kérdést én is fel akartam tenni már.
De azt hallottam,hogy nem szoknak rá,mert homeopátiás.De én csak akkor adom neki,ha már látom rajta,hogy nagyon nyügi és még pár napig.
De még megkérdezem a védőnőmet hétfőn és még írok neked ha gondolod.
9,5 hónapos kislány anyukája
Szia!
Én 2 hónapon keresztül minden nap adtam neki. Volt amikor akkor is felébredt éjszaka, volt hogy átaludta teljesen az éjszakát. Most 3 napja leálltunk és ugyanúgy vagy alszik vagy felébred egyszer. Szóval én azt vettem észre, hogy nem lehet rákattanni:) A védőnőm is azt mondta, hogy nyugodtan adjam neki:)
Szia!
Az első válaszoló vagyok.Az mondta a védőnőm:
Nem lehet rászoktatni őket de csak akkor adjak neki ha úgy látom nagyon szenved(fogacskája miatt),nyűgös.Mivel ilyen drága is(12db-2100Ft)így nem kell mindennap feleslegesen adni.Mástól is megébredhet éjjel.
Remélem azért tudtam segíteni,igaz előttem már megírta a kedves kismama. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!