Milyen nevek illenek a „Szűcs” vezetéknévhez? (Fiú- és lánynevek) Olyanokra gondoltam, ami nem túl gyakori, de mégsem hangzik furcsán a vezetéknévvel együtt.
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 10:22
12/18 A kérdező kommentje:
Atya Úr Isten! Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe?! Az Adél az egyik kedvenc női nevem, bár az Andorral nem vagyok „kibékülve”, de azért még fontolgatom... :) Viszont a Szűcs Adél szerintem nagyon jól hangzik. Esetleg Szűcs Adél Olívia?
2011. júl. 22. 13:14
13/18 anonim válasza:
Csak nem ikrek lesznek? :)
Amúgy az Adél nekem is nagy kedvencem, nagyon jól hangzik a vezetéknevetekkel! Esetleg Melinda? Ez sem túl gyakori név mostanában.
Ha fiú, akkor Kristóf? Vagy Barnabás?
14/18 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok várandós, csak elkezdtem gondolkozni a neveken, hogy melyek illenének a vezetéknévhez, és melyek nem?
Örülök, hogy másnak is tetszik az Adél név, szerintem is gyönyörű! :)
Fiúnevek közül pedig továbbra is a Loránd/Lóránt tetszik a legjobban, az utolsó két név közül (Kristóf és Barnabás) pedig inkább a Kristóf. :)
2011. júl. 22. 13:27
15/18 A kérdező kommentje:
Ja, és írtad még a Melindát is, de sajnos személyes tapasztalat miatt ez egyátalán nem tetszik. :( (Sajnos általában a személyhez kötöm a neveket, ami nem túl jó dolog...)
2011. júl. 22. 13:32
16/18 anonim válasza:
13.03-as vagyok. Örülök,hogy tetszik.Nekem is ez a név a második kedvencem. Első kedvencem a kislányom neve,Flóra.
Fiú nevek még Hunor , Donát.
17/18 A kérdező kommentje:
Jaj, a Flóra is nagyon szép név! :) Viszont fiúnévből nem tetszik sem a Hunor, sem a Donát, de hát kinek a pap, kinek a papné... :D
2011. júl. 22. 17:52
18/18 anonim válasza:
Szia az én kislányom Kiara Zoé :) de nagyon tetszik a Léna Szabina Laura Flóra Márió Dávid Arne (ejtsd Árne) Audre (ejtsd Ódri) Sasa (estds Szasa) Cintia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!