Milyen napozókrémet vegyek most 6 hós kisfiamnak, melyik márkát, milyen erősségűt, ha nyáron is szeretném használni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 21:56
1/8 anonim válasza:
huuu de nagy problemad van:S:S:S:S birom az ilyen noket!
2/8 anonim válasza:
Én a Vichi 50 faktorosat vettem, ami gyerekeknek való arcra és testre is. Nem olcsó, de egyik sem az és ez tuti jó.Vízálló is. Én már most is kenem, mert már ez a nap is káros lehet nekik.Ez a tubus elég kell legyen nyár végéig.
Az előttem hozzászólonak lehet, hogy nem számít a gyereke bőre, már ha van neki. De nem értem miért kell így beszólni?!
3/8 anonim válasza:
Szió!
Én Garnier-t vettem. Azért döntöttem emellett, mert nem kell már 30 perccel a napon lét előtt bekenni. Elég közvetlenül előtte. Kb. 3.000.- forint. Egyébként én ma pici leégtem, pedig csak olyan 2 órát voltam a napon, szóval időszerű lesz a kislányomat is kenegetni. Ráadásul szőke és kék szemű, ezért fokozottan kell figyelnünk.
Ja, és 30-as a faktor szám.
4/8 anonim válasza:
Én is 50-es Vichyt vettem a kislányomnak. Kimondottan babáknak és gyerekeknek készült, vízálló. Én a spray-s változatút vettem meg, ezt könnyebb eloszlatni a bőrön. 3300 Ft volt és adtak hozzá ajándékot is.
5/8 anonim válasza:
Bocsi!Hol vetted a vishit ennyiért,gyogyszertár vagy drogéria?Én is szeretnék venni a 6 honapos fiamnak.
6/8 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM a válaszokat! megnézem a vichy-t és a garnier-t is. első válaszolónak: hallottál már a melanomáról? nekünk a tágabb rokonságban előfordult és nem szeretném,ha a gyermekem is abba a cipőbe kerülne, nem beszélve a leégés kellemetlen tüneteiről... Szerintem te is kezdd el védeni a babád bőrét,arcát minél hamarabb!
2009. ápr. 4. 08:40
8/8 anonim válasza:
A Vichy fényvédőt gyógyszertárban vettem. Szerintem vmi akciós csomagolás lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!