Hogy érjem el, hogy 6 hónapos kislányom lekösse magát egy kicsit?
Figyelt kérdés
6 hónapos kislányom nem bírja lekötni magát. Bárhova teszem ,körbe veszem játékokkal 5 perc és már kiabál ,sír néz engem hogy vegyem fel. Nem tudok semmit csinálni mert csak ölben lenne és járkálni kell vele. Tipp!2009. ápr. 3. 21:01
1/4 anonim válasza:
ennyi idősen az én fiam sem játszott el egyedül. ott voltam mellette és együtt játszottunk. most már fél órát is eltologatja a fazekakat a szőnyegen, és szerelgeti a mindent. 10 és fél hónapos. szóval kitartás:)
2/4 anonim válasza:
Kevesebb játékot tegyél elé! A túl sok se jó.
Erőltetni nem lehet, hogy lekösse magát. Az én lányommal folyamatosan foglalkozni kellett. Én is nehezen dolgoztam fel, hogy 20x-os nekifutásra tudtam elmosogatni.
Ez van. Azért sír, mert a törődésedre, figyelmedre, szeretetedre vágyik. Egye meg a fene a tennivalót!
Élvezd a gyermekeddel töltött időt! Hamar fel fog nőni.
3/4 anonim válasza:
Öthós és ugyanilyen:) 5 percet ritkán játszik egyedül, azt is csak délelőtt. Ha játszom vele, főleg ha dögönyözöm, akkor elvan, különben ő is ellenne karban egész nap. Szinte semmit nem tudok tőle csinálni, egésznap játszunk. Talán később jobb lesz egy kicsit.... Vagy mégnehezebb... Sebaj:)
4/4 anonim válasza:
Érdemben nem tudok hozzászólni, de kérdésedből és a válaszokból egy kis erőt merítettem. Mert nálunk szóról szóra ugyanez a helyzet!!
Nincs más hátra, kitartás mindenkinek!
5 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!