Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Balaton körül programm másfél...

Balaton körül programm másfél évessel ilyen időben?

Figyelt kérdés
Szombaton megyünk,Szárszóra,nem mond vmi jó időt jövő hétre.Gondoltam Zalakaros-fedett élményfürdő,kompozás,ha az tetszik hajókázás,Veszprém állatkert és kifogytam az ötletekből.Milyen jó programmot tudnátok még ajánlani?Apa nem szereti a csak úgy sétálgatós,játszóterezős napokat :( .
2011. júl. 21. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:

mi is mentünk volna de lemondtuk az utat

szerintem csak szenvedés lenne ebben az időben de menjetek el kapolcsra a vásárba a sümegi várba pl. remélem nektek sikerülni fog

2011. júl. 21. 16:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Bennem is felmerült a lemondás,de csak ezt a hetet kapta meg párom a nyárból,2x két hétre is kiutazik,nem akarunk itthon maradni,majd vhogy elleszünk,azért ennél jobb időt mond,remélem úgy is lesz,az ötletet köszi :) !
2011. júl. 21. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!