Ilyen időben 7 hós fiaqmat hogy öltöztessem, mert vastag ruhiban vékony sapiban is izzadt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 17:18
1/4 anonim válasza:
Én sapit, trikót és hosszú ujjú body-t adtam rá, még a tavaszi kabátot is levettem.Alul cipő harisnya és gatyó volt.De még így is kimelegedett.
2/4 anonim válasza:
Ilyen szép időben már nem kell harisnya! Én csak egy nadrágot adtam rá ami nem meleg és zokni kiscipő és egy hosszú újjú bady meg egy kis véknyabb mellényke. Nem szabad túlöltöztetni, az még rosszabb!! És persze egy vékony sapi. De ma még a mellényt is levettem róla 15 perc után.
3/4 anonim válasza:
Én ma már csak egy hosszú ujjú bodyt, nadrágot, zoknit, kocsicipőt és egy kendőcskét adtam a kislányomra. Vittem egy vékony farmer kabátkát, de egyáltalán nem volt rá szükség. Még így is kipirosodott a pofija a melegtől, pedig egyáltalán nem érte a napocska. Egyébként a babakocsiban magyon meleg tud lenni, így valószínű, hogy holnap kicsit később indulunk sétálni, nem a dél körüli melegben.
4/4 anonim válasza:
Én is hasonlóan öltöztettem a lányom.De a kérdésem az hogy sapi az minek?amikor a napon kb 25 fok van?Mert én nem adtam rá sapkát, lehet h kellett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!