Mi a teendő, ha félrenyel?
Figyelt kérdés
Nektek nyelt már félre a babátok?
Mit csináltatok ilyenkor?
A tíz hónapos babám már kap babakekszet, meg bulátát, meg néha almagerezdet (szigorú felügyelettel :-) ). És bizony nem tudom mit kell tennem, ha megakad a torkán. :-(
2009. ápr. 3. 12:58
1/5 anonim válasza:
gyermekünk.hu oldalt nézd meg, sok jó infot kapsz.
2/5 anonim válasza:
az első pár alkalommal, szívinfartust kapsz... :)
szerintem minden mozdulat amit teszel, jön magától. nem gondolkodsz, csak cselekszel. én alutómatikusan bizonyos helyen ütöm a hátát (miután megnézem, h nincs -e tele a szája). ha nem válik be, fejjel lefele fordítom és ütöm a hátát. de én is megnézem ezt az oldalt, mert igazából én is csak ösztönből cselekszem. biztos vannak jó dolgok, amiből tanulni lehet.
3/5 anonim válasza:
Én már jártam így, amikor tanultunk enni mi is olyan 9 hó környékén. Félrenyelt a kislányom és már kékült, megfogtam a lábát és fejre fordítottam. Nekem ez jutott eszembe, de bevált.
4/5 anonim válasza:
ha sikerül, akkor a félrenyelt darabot ujjal ki kell venni, anélkül hogy mélyebbre nyomnád. Ha ez nem lehetséges, akkor a karodra fektetni és a nyakát megtámasztva két ujjal a fejét kicsit lentebb helyezve és picit ütögetni a hátát.
5/5 anonim válasza:
nekem nyelt. először rámjött a frász!
aztán szerencsére kis hátbaveregetés megoldotta, de nagyon megijedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!