Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a teendő, ha félrenyel?

Mi a teendő, ha félrenyel?

Figyelt kérdés

Nektek nyelt már félre a babátok?

Mit csináltatok ilyenkor?

A tíz hónapos babám már kap babakekszet, meg bulátát, meg néha almagerezdet (szigorú felügyelettel :-) ). És bizony nem tudom mit kell tennem, ha megakad a torkán. :-(

2009. ápr. 3. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
gyermekünk.hu oldalt nézd meg, sok jó infot kapsz.
2009. ápr. 3. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

az első pár alkalommal, szívinfartust kapsz... :)

szerintem minden mozdulat amit teszel, jön magától. nem gondolkodsz, csak cselekszel. én alutómatikusan bizonyos helyen ütöm a hátát (miután megnézem, h nincs -e tele a szája). ha nem válik be, fejjel lefele fordítom és ütöm a hátát. de én is megnézem ezt az oldalt, mert igazából én is csak ösztönből cselekszem. biztos vannak jó dolgok, amiből tanulni lehet.

2009. ápr. 3. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Én már jártam így, amikor tanultunk enni mi is olyan 9 hó környékén. Félrenyelt a kislányom és már kékült, megfogtam a lábát és fejre fordítottam. Nekem ez jutott eszembe, de bevált.
2009. ápr. 3. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
ha sikerül, akkor a félrenyelt darabot ujjal ki kell venni, anélkül hogy mélyebbre nyomnád. Ha ez nem lehetséges, akkor a karodra fektetni és a nyakát megtámasztva két ujjal a fejét kicsit lentebb helyezve és picit ütögetni a hátát.
2009. ápr. 3. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem nyelt. először rámjött a frász!

aztán szerencsére kis hátbaveregetés megoldotta, de nagyon megijedtem!

2009. ápr. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!