Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek az infacol...

Mi a véleményetek az infacol szirupról?

Figyelt kérdés
Hósszútávon is használható, nem teszek vele rosszat a babámank? Milyen idős babának adjátok és mióta?
2011. júl. 20. 16:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

infacollal nem válthatod ki a büfizést!

nagyon fontos, hogy minden etetés után 20-25 percig tartsd a válladon (ezt hívják büfiztetésnek!)

minden anya megcsinálta, te is megtudod!

tényleg nagyon fontos mert egyrészt ez az egyik oka, hogy fáj a hasa, másrészt ezért bukik sokat, harmadrészt ami nem elhanyagolható, éjjel megfulladhat :S

szóval igenis tessék büfiztetni, vagy ha mást nem tessék felkelteni apát!

2011. júl. 20. 17:06
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Nagy a reklám körülötte és baromi drága, mindemellett semmit sem ér. Következő babánál nem is fogok vele kísérleteznik, mert teljesen felesleges.

Írass inkább a dokitokkal görcsoldót, bár azt csak két hetes kortól lehet használni,de olcsóbb és mellesleg hatásos is.

2011. júl. 20. 17:20
 13/23 A kérdező kommentje:
Máshol azt olvastam, hogy a büfinek max 5 perc alatt ki kell jönnie. Ha nem történik meg, akkor nyugodtan le lehet tenni, mert úgysem fog büfizni. De akkor tényleg mindenki egy 40 perces szopi után még 20 percig tartja a vállán a babát éjszaka is? Mert akkor még idejében megtudtam. Egyébként az oldalára fektetve altatom, pont azért, hogy kijöjjön a tej, és ne fulladjon meg tőle. Ezt még a kórházban mondták nekem.
2011. júl. 20. 17:24
 14/23 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is vettünk infacolt a babánknak. Sokáig nem használtuk, mert baromi drága, így más lehetőség után néztünk. Az ánizs tea nagyon bejött. A Suttogó c. könyvben én is ezt olvastam, hogy max 5 perc, de nem hiszek neki, sok butaságot olvastam már benne. Azon ne aggódj, hogy hogyan fogod bírni, majd megedződik a derekad. :) A babád érdekében büfiztesd jól meg.
2011. júl. 20. 17:37
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor az infacolt egyelőre hanyagolom. Most egyébként úgy néz ki, hogy beválik a hosszas vállon tartás, mert nem bukott ennél a 2 szopizásnál. Remélem a többinél sem fog!
2011. júl. 20. 17:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Mi mindig minimum 10 percet böfiztettük az elején, azért nem 20-25 percet. :) Használtunk infacolt olyan 3 hetes korától 2 hónaposig, nekünk használt, vagy beleláttuk, de könnyebb volt. Aztán fokozatosan elhagytuk, ahogy előttem is írták már, most 3 hós és már nem kell szerencsére. :)
2011. júl. 20. 18:38
 17/23 anonim ***** válasza:

Miért hanyagolod az Infacolt,az ára miatt?

Igaz,nem mindenkinek használ,de lehet hogy a te babádnak használna,nem akarlak rábeszélni de ha annyira fog majd fájni a pocakja akkor bizony nem az árát fogod nézni!

A büfivel kapcsolatban legalább 2 büfit mindig várj meg,nem kötelező a 20 perc.

Nálunk volt olyan hogy még vállra sem raktam,de már jött a büfi,persze olyan is volt hogy 20 percet vártam éjszaka,de büfiztetni mindig kell!

2011. júl. 20. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:
és mivan azokkal az anyukákkal akik együtt alszanak a babáikkal és csak fekve megszoptatják.-ők biztos nem büfiztetnek...
2011. júl. 20. 21:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk bevált az Infacol nagyon. 2 hónapig használtuk. Hova valósi vagy? Mert nekünk maradt egy bontatlan Infacol, ha gondolod és a közelben laksz szívesen eladnám mondjuk egy ezresért és akkor kipróbálásra talán nem olyan drága. Mi Székesfehérváriak vagyunk.

2011. júl. 21. 08:27
 20/23 A kérdező kommentje:

Este én is fekve szoktam szoptatni és bizony előfordult már, hogy bealudtunk mindketten. Na ilyenkor még egyszer sem bukott.

Most akkor ha van büfi, elvileg nem is fájhat a hasa a levegőtől?

2011. júl. 21. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!