Siófokon szült mostanában kismama rajtam kívül?
2008.10 hóban igen!
Csak jót tudok írni!
Jaj de örülök!Én Tivadar Jánosnál,és maximálisan meg vagyok elégedve Vele!Gratulálok a 3. babádhoz!Jó egészséget kívánok Nektek!!!!Nekem egy kisfiam van,de majd a kistestvérkét is a dr.úr levezetésével szeretném szülni:)))Igaz császárral lett meg,de egészséges kis babóca lett:))) Most leszünk 4 hónaposak,és már közel a 8 kg! :)
Szép Napot!
Nagyon szuper lenne,csak az a gond,hogy én messze lakok Siófoktól,de Siófoki vagyok,így sajnos nekem nehezen megy.180Km-re lakok az otthonomtól :( Jövőhéten megyünk haza szombaton,de csak keddig maradunk.Talán majd a nyáron több időre elmegyek a kisfiammal,és akkor tudnánk találkozni!Most lesz 4 hónapos,és ha majd betölti a fél évet akkor már bátrabban mozgok Vele.Az a baj,hogy ahol lakunk,itt nem nagyon barátkozóak az emberek,pedig körülöttem CSAK gyermekes szülők vannak,és fiatalok ráadásul.Be vannak zárkózva!Na mindegy.
Amúgy nekem a Tivadar is fogadott orvosom volt,és nagyon meg vagyok elégedve Vele én is!Régen a Taki volt,de már nem...
Mindenkinek gyönyörű napot kívánok!!! Üdv: Szilvi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!