Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Siófokon szült mostanában...

Siófokon szült mostanában kismama rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Egészen biztosan, gondolom nem egyedül voltál a kórházban :)
2009. ápr. 3. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:

2008.10 hóban igen!

Csak jót tudok írni!

2009. ápr. 3. 10:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Vicces...Így tudtam kérdezni,mert máskülönben nem lett volna kiírva...Amúgy én siófoki vagyok,és szeretnék barátkozni anyukákkal.
2009. ápr. 3. 10:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy én ott szültem tavaly dec.13.-án :)
2009. ápr. 3. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia!én siófok közelében lakom,már kétszer szültem ott,2001-ben ,illetve 2006-ban.Most várom a 3-ik babámat és őt is itt fogom megszülni.Kinél szültél?vélemény?
2009. ápr. 3. 11:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Jaj de örülök!Én Tivadar Jánosnál,és maximálisan meg vagyok elégedve Vele!Gratulálok a 3. babádhoz!Jó egészséget kívánok Nektek!!!!Nekem egy kisfiam van,de majd a kistestvérkét is a dr.úr levezetésével szeretném szülni:)))Igaz császárral lett meg,de egészséges kis babóca lett:))) Most leszünk 4 hónaposak,és már közel a 8 kg! :)

Szép Napot!

2009. ápr. 3. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!utolsó vagyok,örülök a babádnak.Én a kisfiamat 2001-ben Takács Istvánnál szültem,fogadott doki volt,de nem voltam vele megelégedve,ezért orvost váltottam,és a kislányomat már a Tivadar doktornál szültem,szintén fogadott volt.Azóta is hozzá járok,és én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
2009. ápr. 3. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok!Én is siófoki vagyok,2008.okt 4-én született a lányom(Tivadarnál)Jó lenne valami összeruccanási pontot megbeszélni...ha ti is gondoljátok.Tippek?
2009. ápr. 3. 17:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szuper lenne,csak az a gond,hogy én messze lakok Siófoktól,de Siófoki vagyok,így sajnos nekem nehezen megy.180Km-re lakok az otthonomtól :( Jövőhéten megyünk haza szombaton,de csak keddig maradunk.Talán majd a nyáron több időre elmegyek a kisfiammal,és akkor tudnánk találkozni!Most lesz 4 hónapos,és ha majd betölti a fél évet akkor már bátrabban mozgok Vele.Az a baj,hogy ahol lakunk,itt nem nagyon barátkozóak az emberek,pedig körülöttem CSAK gyermekes szülők vannak,és fiatalok ráadásul.Be vannak zárkózva!Na mindegy.

Amúgy nekem a Tivadar is fogadott orvosom volt,és nagyon meg vagyok elégedve Vele én is!Régen a Taki volt,de már nem...

Mindenkinek gyönyörű napot kívánok!!! Üdv: Szilvi.

2009. ápr. 4. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!