Frontérzékenység babáknál? Kinek mi a tapasztalata?
Kisfiam lassan 7 hós, és hidegfront-érzékeny. :S
Már a pocakban is, ha hidegfront volt, meg sem moccant, úgy kellett piszkálgatnom, hogy tudjam, minden okés. Mióta megszületett, ha hidegfront van, rengeteget bukik. :( Egyébként abszolút nem bukós, de ilyenkor bepótolja, vagy 6 büfirongy elmegy egy nap, és vagy 4 váltás ruha... :(
Másoknál hasonló helyzet akár hideg-, akár melegfrontkor?
Nálunk is volt ilyen, de nem bukással jelentkezett, hanem nyűgös volt, rosszul aludt.
Ilyet még soha nem hallottam, hogy étkezéssel kapcsolatosan jelentkezett volna a frontérzékenység.????? Biztos, hogy ettől van?
Az én lányom sem akar enni és nagyon aluszékony! Remélem, hogy jövő héten már jobb lesz!
16 hós
Tegnap egész nap bukott 9 hónapos lányom (pedig nem nagyon szokott) és irtó nyűgös volt. Éjjel megérkezett a hidegfront. Most így utólag azt mondom, hogy én is látom az összefüggést!
Mindig nyűgös, ha hidegebb lesz, vagy ha nagy eső jön.
Azért látom, más is tapasztalt "átlagostól eltérő" viselkedést babójánál frontkor.
Remélem, most már okés lesz, és nem jön több front egy darabig! :D
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!