Hogy oldjátok meg, ha éjjel kitakarózik?
Figyelt kérdés
Ebben a melegben gondolom ismerős szitu, estére felmelegszik a lakás, ablak nyitva résnyire éjjel is, de hajnalban már hűvösebb van, ilyenkor én is magamra húzom a takarót. Egy évesem egy body-ban + ágyneműhuzattal (takaró helyett) alszik, de hajnalban mikor kelek hozzá, mindig ki van takarózva. Ti mit csináltok, hogy hajnalban ne fázzon?2011. júl. 19. 10:13
11/14 anonim válasza:
14:03 vagyok.Egyébként valamelyik este én is csak takaró huzattal takartam be,mert nagyon meleg volt.Persze lerugdalta magáról,most pedig szívom már 2 napja az orrát,mert valószínű,hogy akkor fázott meg...ugyhogy én tuti még jó darabig a hálózsák mellett maradok!
12/14 anonim válasza:
Én azt figyeltem meg az enyémnél, hogy nagy takarót nem rúg le. De valószínűleg nem fáznak, én sem takarom be este, mert olyan meleg van, hajnalban meg nem szoktam felkelni hozzá emiatt. Szoktam is feszengeni, hogy nem kéne-e... Jó a kérdés, köszi! Engem is megnyugtattak a válaszadók.
13/14 anonim válasza:
vékony hálozsákra én is gondoltam már de apárom még a bodyt is levenné rola egy éves, csak azért mert neki melege van.
14/14 anonim válasza:
:) utolsó aranyos :) lehet,hogy meleg vaan,de én szerintem egy kisgyereknek akkor is kell valami takaró vagy hálózsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!