Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitol lehet autista egy baba?...

Mitol lehet autista egy baba? Mik a tunetei?

Figyelt kérdés
Volt itt szo mar rola,hogy ne hagyjuk elbambulni a babat,mert autista lehet.picit megijdetem,mert neha szokott a babamis elbambulni.ugy a semmibe nezni.persze ez meg nem jelent semmit,tudom.amugy sokat neveto baba.sok minden erdekli is.mik a tunetei egy autista babanak?
2009. ápr. 2. 14:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
en nem pontoztalak le,hallottam errol,hogy ojtastol kijohet ez a baban.igen,eleg felelmetes ez az egesz.mert sosem tudja az ember,hogy reagal a baba szervezete az ojtasokra.
2009. ápr. 4. 02:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem te pontoztál le, sőt azt is sejtem ki volt. Csak az bosszant, hogy valaki anélkül "butítja" le a másikat, hogy alaposabban utánanézne dolgoknak.Ez a tipikus "ha én nem hallottam róla, akkor az hülyeség" hozzáállás. De tök mindegy, nem idegesítem magam ezen tovább. Csak ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy többet meg sem nyitom ezt az oldalt. Pedig jóra lett kitalálva, csak egyesek nem jól használják. Szép napot neked!
2009. ápr. 4. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!