Miért van az, hogy 7 hós kislányom dühös? Elrontottam
valamit?
Figyelt kérdés
Mindent csapkod,ütöget de olyan erővel h még én sem tudnám!És hozzá néha morog is,meg kiabál!Olyan mintha így akarná kimutatni mérgét,v inkább kiadni magából!Még evés közben is csinálja!Amúgy egy örökmozgó még aludni sem akar napközben!Adnátok tanácsot mit tegyek?V ez így van és kész?Más babaája is csinálja?
2009. ápr. 2. 11:50
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy dühös, lehet hogy egyszerűen most fedezte fel, hogy milyen hangos dolgokat tud csinálni. Néha a ygerekek egyszerűen azért csinálnak dolgokat, mert rájöttek, hogy ilyet is tudnak csinálni.
2009. ápr. 2. 11:53
2/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem dühöng akkor éppen.... köszi!:)Csak furi volt h mit csinál,mert én amikor dühös vagyok akkor szoktam így csinálni,csapkodok:( és utána jól vagyok:)
2009. ápr. 2. 11:56
3/9 anonim válasza:
az én babám is csinál hasonlókat. szerintem is csak azért, mert rájött, hogy ilyet is tud. gondolom, a te babád sem csinálja állandóan.
2009. ápr. 2. 11:57
4/9 A kérdező kommentje:
Nem,nem csinnálja állandóan:)
2009. ápr. 2. 11:58
5/9 anonim válasza:
Nyugi nem rontottál el semmit. Én kislányom is pont7 hónapos és ugyan ezeket csinálja. Azért csapkod, mert most gyakorolja a nagy mozgásokat, örül, hogy ő irányítja a kezét és élvezi. Szintúgy a hangadást.
További jó babázást!
2009. ápr. 2. 12:20
6/9 anonim válasza:
Nyugodj meg, ez is mutatja, hogy a babád milyen ügyes, hogyan fejlődik. Most kezdi megtanulni a nagymozgásokat, ezért csapkod. Az ő mozgáskoordinációja még nem annyira fejlett, így nem tudja még szabályozni a mozgását. Majd később azt is megtanulja :)) Emellett tetszik neki, hogy ha megüt valamit a kezével az hangot ad. Azért morog, kiáltozik, mert tetszik neki, hogy már ilyeneket is tud csinálni, ez is szükséges a beszédfejlődéshez. Az én 7 hónapos kislányon is ugyanígy viselkedik, mint a tiéd. nagycsaládos anyuka (volt óvónő)
2009. ápr. 2. 12:30
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Aranyosak vagytok!Akkor megnyugodtam:):)
szép napot!És sok sétát ebben a szép időben:)
2009. ápr. 2. 13:23
8/9 anonim válasza:
Szia.Az én kisfiam is csinálja,csak ő még mellé,rúg,harap(nincs még foga),húzza a hajam és karmol,marcangol.A játékokat is folyamatosan csapkodja meg harapdálja.Én is félek,hogy ilyen kis agresszív,remélem elnövi és nem lesz ilyen durva.
7hós rosszcsont anyukája
2009. ápr. 2. 14:16
9/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló.Hát az én 9 hós kislányom is pont ilyen harcias, csíp, rúg, harap, halyat tép, kiabál stb.
Mi lesz a bölcsibe, olyan mint egy kis zsizsik mindennek megy neki, félek más kisgyereket is bántani fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!