9 hónapos lányom miért nem akar elaludni?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt gond, de 1 hete olyan hisztit lecsap, pedig levegőn van, játszik. A napközbeni alvásnál csinálja inkább.2009. ápr. 2. 11:39
2/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert látszik rajta, hogy nagyon fáradt és álmos és, ha sikerül elaltatnom 1-1.5 órát is alszik.
2009. ápr. 2. 11:54
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Én úgy gondolom, hogy nagyon érdeklődik a külvilág felé és fél, hogy lemarad vmiről. Mindig nézi az autókat stb, még a legapróbb rezzenést is áhítattal figyeli, pedig látszik rajta, hogy nagyon fáradt. 9 hónapos kisfiú anyukája
4/5 anonim válasza:
Pont én is ezt a kérdést szerettem volna feltenni. Nálunk ugyanez a helyzet. Ahogy leteszem aludni rögtön hasra fordul és már menne... közben meg hulla fáradt. Nagyon sok idő, amíg elalszik.
5/5 anonim válasza:
Majd minden előttem szólóval egyetértek. Mióta kitágult a világ a kisfiam számára (pár napja mozog igen intenzíven) azóta alig akar aludni nappal... ma is 3. altatásra sikerült elaltatnom, de ez jól sikerült úgy tűnik :) a foga is jön meg a sok újdonság. Szerintem majd egy idő után - mikor már megszokottá válik a sok minden és a tavasz :) - vissza fognak térni a relativ gyors elalváshoz. Bár már nincs 2 órás alvás azért délelőtt az 1 óra még kell nekik sztem, a délutáni alvásról nem is beszélve! Hajrá altatós anyukák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!