Van aki bekészíti éjszakára csemetéjének a vizet az ágyába, hogy szolgálja ki magát, ha szomjas?
én nem tennék ilyet.
nem aggódtok, hogy félrenyel, és fuldokolni kezd?
olyankor másodpercek is számítanak, jobb ha ott vagytok mellette.
Második 23.12-es vagyok. Én nem aggódtam emiatt, hogy félrenyel, mert volt légzésfigyelőnk. Most már nem használjuk, mivel lassan két éves lesz, de egy ekkora gyerek azért reflexből köhög, ha félrenyelne véletlenül, nem fog megfulladni. Egyébként ez még egyszer sem fordult elő (mármint hogy éjjel a víz miatt köhögött volna).
De keljen már fel minden éjjel minimum 10x az, aki akar, én ugyan nem fogok, nekünk így kényelmesebb. Ő sajnos nem olyan, hogy egyszer felkel, és kell neki két korty, hanem vagy 10x biztos megébred. De így neki sem kell kiabálnia, és nekünk sem kell ezért a szobájába átcaplatni. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
Én nem teszek be inni neki. Van olyan, hogy kéri, van, hogy ne, Attól függ mi volt a vacsora.
Az utolsónak egyébként igaza van. Veszekedni nem érdemes, mert "mindenki úgy csinálja, ahogy akarja."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!