Milyen játékai vannak 4 hós babáitoknak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 09:40
1/4 anonim válasza:
nálunk 4 hósan igazából plüssjátékok voltak nagyrészt. műanyagokat nem adtam neki, mert nehezebbek, és a fejbe kólintotta magát vele. Plüss csörgője volt több is, rágókája, mert hamar megindultak a fogai, illetve játszószőnyegje, azon ilyen zenélős felhúzhatós, mindenféle kacatok. És volt kiságy fölé helyezhető körforgója, amivel nem sokat foglalkozott. mikor nagyobb lett és elérte egyszerűen összeborította, annyit rángatta, így azt már el is tettük.
2/4 anonim válasza:
Most 4 hós a kisfiam, nem tudom mi a neve állvány és rajta lógnak mindenféle dolgok imádja. Van játszószönyeg, kellemesen zenélő pluss, a rágokát még egyedül csak hasonfekve, mert ha elejti megüti magát. Pluss könyvecske, ami csörög sipol..
3/4 anonim válasza:
Napocskanki van amit az agyahoz akasztottan es ha felhuzzuk zenel,voltak angyalkak is forgon de az most van csinaltatni mert annyit pufolte h szetesett a tartoja,amugy meg a tigris a minden a micimackobol,mindegy h kicsi vagy nagy,egyszeruen imadja!Ragokank nekunk is van,olyan is ami ala befektetem es csorompol alatta(nem tudom mi a rendes neve)...es van par leporello meses konyvunk de 3 kifejezetten a kedvence...foleg az Iciri piciri...
4/4 e-dit válasza:
Ha saját magad szívesen készítenél egyszerű, olcsó fejlesztőjátékot a babádnak, nézz be erre az oldalra: [link]
Folyamatosan kerülnek fel új ötletek, kisebbek és nagyobbak számára is találhatsz kreatív játékötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!