Kezdett valaki 5-6 honapos babaval babauszast? Meg volt meg a buvarreflexe? Ha nem, akkor hogy tanitottak meg neki, h ne vegyen levegot a viz alatt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 00:57
1/3 anonim válasza:
Igaz, mi 3 hónaposan keztdük, de ahová járunk sokan vannak akik 5-6 hónaposan kezdik. Szerintem még megvan a búvárreflexe akkor is. Egyébként nem arra épül a merülés tanítása. Először csak locsolgatni kell a fejét és mondani, hogy jön a víz, meg merülés, és összekapcsolja elég hamar, hogy nem kell levegőt venni. Szerintem bátran menjetek, élvezni fogjátok!
2/3 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen le tudod ellenőrizni. Fürdéskor mikor megmosod az arcát, a tenyeredbe több vizet téve simítod homloktól lefele. Aztán fogsz egy poharat, megmeríted vízzel (kb. 1,5 dl elég) és zutty rá a fejére. Nem kell nagyon lassan önteni, hanem határozottan. Ha meg van a reflex, akkor látod ahogy becsukja a száját és fújja a levegőt az orrán. Persze utána mindenképpen simi meg puszi és dicséret! A búvárreflex 6-8 hós korig megmarad, de ez is babától függ!
Kellemes lubickolást nektek!
3/3 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy vízszintes helyzetben öntsd a fejére a vizet, tehát a gyerek üljön és úgy a homlokára/fejtetőre öntsd. Meg egyszer elég, hogy lásd, majd az usziban úgyis elmondanak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!