Vajaskifli, sonkával? Milyen vaj? Vagy margarin? Milyen sonka? Hogyan? Katonákban?
Rendes bolti kifli, közönséges vaj, közönséges, de jó minőségű csirke-, vagy pulykamellsonka.
Bár én általában csak sima vajaskiflit adok neki, mert a sonkában sok az adalékanyag.
Én a kiflit vagy karikákra felvágva adom neki, vagy egészben. Mindegyik esetben ő veszi föl és falatozza. Azt nem hagyja, hogy én etessem vele.
Ő is 1 éves lesz pár nap múlva.
:)
köszi csajok :) Második válaszoló, mi is még csak leszünk nemsokára egyévesek, milyen tortát sütsz neki? Tojásnélkül, igaz? Annak nem tudjátok a receptjét? A tojásnélküli piskótának? Flora margarint eszünk mi egyébként, akkor azzal megkenem neki holnap a kiflit. Kenyeret én szoktam sütni, félbarnát.
Szia! (Második vagyok.)
Sajnos tojás nélküli receptet nem tudok neked mondani, de ha beírod a Google keresőbe, biztos lesz egy pár ötlet. Vagy kérdezd meg az Ételek, italok menüpontban itt a gyakorikerdesek.hu-n! Biztos lesz, aki válaszol, mert oda pont olyan emberek látogatnak, akik gyakran sütnek, főznek olyat is, amit én pl. nem.
Én egyébként már adtam neki egy pár napja hagyományos (tojásos) sütit. Azért mertem adni, mert annyira egy-két falat volt, amit megevett belőle, hogy biztos voltam benne, hogy attól a mennyiségtől nem lesz baja. Amúgy is a gyermekeü. kiskönyvben is 1 éves kortól van a tojás (fehérje is), az a pár nap szerintem nem olyan vészes. Úgyhogy én a szülinapján is egy pár falat rendes tortát, sütit adok neki, amit a családnak is.
Boldog szülinapot majd a lánykádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!