Meddig lesz ez így? A mozgása miatt nem tudott ma elaludni.
Figyelt kérdés
1 1/2 órát tartott az esti elalvás, mert kisbogaram, folyton fel akarta volna húzni magát az ágyrácsnál, oldalt (mint amikor átfordulna hasról-hátra). Egész nap forgással közlekedik, és ahogy beteszem az ágyba, ott is menne, de a rácstól nem tud. Visszahuppan, és sír. Így ment ez ma este másfél órán keresztül. Mit tegyek? Egyszerűen türelmesen várjam ki ennek az időszaknak a végét?2009. ápr. 1. 21:31
1/4 anonim válasza:
Ha még igy tornázik az ágyban és mehetnékje van, biztos hogy kellően álmos? Mennyit volt fent az éjjeli alvás előtt? Gondolom 6-7 hós körüli... Szerintem nem egészen álmos még, különben nem csinálná, nem lenne hozzá ereje...
2/4 anonim válasza:
Hát mást sajna nem tehestz!Türelem!Nálunk ugyan ez a helyzet,minden egyes új dolognál amit megtanul azt elalvás előtt is rendszeresen ügyesen gyakorolja és közben látom h félig csukva a szeme és csak csinálja mint akit felhúztak,aztán nagyon nehezen de elalszik!Segítséggel!Ringatom,v simizem(ami iszonyat nehéz mert nem hagyja magát)Igazi sajtkukac:)
Kitartás!
7hós baba anyukája!
3/4 anonim válasza:
nekem elalvásnál nincs gond, de ha éjjel valamiért megébred,tuti, hogy húzza fel magát(már felállást gyakorólja).ez sajnos elmegy még egy ideig.
4/4 anonim válasza:
Cipzáros plédben altatom a fiam, kéthetes kora óta, mert mindig keresztbe fordult az ágyban. Most már tovább is megy, "fejjel lefelé" találom, mint leraktam. A lábával leküzdi a rácsvédőt, és kidugja, és a felülést is gyakorolja már. 4,5 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!