Mit tegyek? Nem hajlandó húshoz köretet, felvágotthoz, szalámihoz, virslihez kenyeret, kiflit enni 2 éves fiam. Csak magában mindent.
Figyelt kérdés
Pedig mutatjuk, látja hogy szoktuk, de hiába. És ráadásul rengeteget meg tudna enni a felvágottakból, ha hagynám.2011. júl. 16. 22:06
1/3 anonim válasza:
Szendvicset vagy kenyeret a virslihez sosem evett a most két éves kisfiam, csak magában eszi meg a dolgokat, mint nálatok. Nem bánom. Te miért??
A felvágotthoz adok neki paradicsomot, uborkát.
Vagy esetleg nagy ritkán (havonta egyszer) beleharap az én kenyerembe.
Viszont ha csak egy kiflit adok napközben a kezébe, azt szívesen elrágcsálja.
2/3 anonim válasza:
Én egyszerűen nem engedtem meg neki, hogy így egyen. Vagy normálisan lehet enni, vagy sehogy. Megcsinálom a kenyeret neki, azt harapni kell, nem leenni a felvágottat. Ha nem hajlandó, nem eszik. Párszor próbálkozott csak, soha nem volt megengedve, mostmár tud rendesen enni.
3/3 anonim válasza:
mindent kenj kenyérre, kiflire, úgy kénytelen lesz megenni, ha belenyúl vedd el tőle, majd add vissza, hogy csak együtt eheti. Felvágottakat picire összelehet darabolni, belekeverni margarinba, vajkrémbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!