Mit adhatnék neki vacsira? Tejpépre nem nagyon van keret.
Figyelt kérdés
6 hós a picúr és éjszaka sokszor ébred, általában csak a cici nyugtatja meg. Nemrég kezdtük a hozzátápit, kap már gyümiket. Adjak neki gyümit vacsira, hogy ne keljen ennyiszer fel? És azt mikor, fürdés után? Itt sokan írják a tejpépet, de azt hallottam nagyon hízlaló, meg nekem elég drága is...sajna. Mivel lakhatna jól a tejcsin kívül?
2009. ápr. 1. 18:40
1/9 anonim válasza:
Én főztem neki zabpelyhet (pl. DM-ben lehet kapni biot). Reszelt almával szerette, de biztos lehet anyatejjel is keverni. De a bulátát is be lehet áztatni tejcsibe, vagy gyümilébe.
2009. ápr. 1. 18:44
2/9 anonim válasza:
lehet tejpépet receptre is, úgy olcsóbb
vagy sinlacot
esetleg gyümölcs és utána rögtön anyatej
vagy a gyümölcspépbe őrölt keksz, azt már lehet 6 hónaposan
de biztos azért ébred, mert éhes??
2009. ápr. 1. 18:46
3/9 A kérdező kommentje:
És mikor adod neki, már fürdés után, közvetlenül lefekvés előtt?
2009. ápr. 1. 18:46
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon tudok másra gondolni, már párásítok, cumisüvegből vizet adok neki, nem kéri, csak megsimizem a hátát, nem tud visszaaludni. És elég sokáig szívja is a cicit míg elalszik rajta, tehát nyeli a tejcsit rendesen. Gondoltam megér egy próbát, hogy tényleg éhes-e és amiatt kel-e fel? Még találgatok. :-)
2009. ápr. 1. 18:48
5/9 anonim válasza:
Minden étel pénzbe kerül,kivéve a cici.
Szerintem a gyümölcs sem olcsó,sem a főzelékek,sem a tej,főleg a babatej,sem a tápok még receptre sem,de valamit csak kell ennie a babának is.De gondolom amikor babát vállaltatok ezt bele kalkuláltátok.Egyébként lehet kapni olcsóbb tejpépeket is,pl:DM-es,Müllerben is sokféle van jó áron.Sajna minden drága ami szüksége egy babának,de pont az etetésén nem szabad spórolni,inkább magunkon.
2009. ápr. 1. 18:48
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor majd megpróbálok recpetre íratni, bár itt a védőnő azt mondta, nagyon hízlal a tejpép és a kisfiam már így is 9kg.
2009. ápr. 1. 18:49
7/9 anonim válasza:
18.46os vagyok
nyugi, nem fog elhízni, úgyis csak este adnád neki.
az én babaám is rengetegszer ébredt éjszaka, de nem fogadott el ételt. a chamomilla vulgaris segített
azt mondják, ilyenkor már a foguk miatt is ébredhetnek éjjel....
2009. ápr. 1. 18:55
8/9 anonim válasza:
nem hízlal a tejpép, legalábbis nem jobban mint a többi kaja, amit a baba eszik. dmben is tudsz venni, a dmes babylove olyan 300 ft és 300 gramm az elég neki kb 1 hétre, szóval az nem sok. vagy müller, v rossmann
2009. ápr. 1. 18:55
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor előbb megnézem ezt a homeopátiás cuccot, hátha a foga, aztán meg felkutatom a rossmann-t tejpépért! Eddig csak az ilyen márkásakat láttam, hogy horror ára van. De akkor alaposabb leszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!