Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a leghatékonyabb módszer,...

Mi a leghatékonyabb módszer, ha van tejem, de a babám nem szopik?

Figyelt kérdés
Kedden szültem császárral és mivel eleinte nem volt tejem a kórházban tápszert adtak. 4 napos a babám, de abszolút nem kell neki a cicim. Én meg most értem el azt az időt, hogy megjött a tejem, bedurrantak a melleim, és félek, hogy begyulladnak. Milyen módszer segítene, hogy ne fájjanak és leapadjon? Mennyire hatékony az elektromos mellszívó?
2011. júl. 15. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem már a kórházban úgy bedurrant a cicim, hogy azt hittem lekaparom a falat. A csecsemősök hoztak elektromos mellszívót, és az megoldotta a gondomat, 20 perc alatt lefejtem vele 200 ml-t. Utána is kellett, és én itthonra is kölcsönöztem.
2011. júl. 15. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja, lehet kölcsönözni is, nekünk házhoz is hozták, még aznap. Tényleg jó! De azért próbálgasd, az a legkényelmesebb, ha a baba szopizik és nem kell még ilyen plusz melókat csinálni.

Vannak szoptatási tanácsadók is, talán egyet felhívhatnál.

2011. júl. 15. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is még a kórházban bedurrant a mellem. (Az én babám lusta volt szopizni.)

Behozattam a férjemmel a mellszívót. Addig pedig kézzel fejtem. Nekem nem elektromos mellszívóm volt, hanem a sima kézi.

Szerintem most mindegy, hogy milyennel fejed, a lényeg, hogy fejd le!!! Nagy megkönnyebbülés lesz neked is! Isten ments, hogy belázasodj ! A szopizást azért próbálgassátok, hátha rákap!

Sok sikert és kitartást!

2011. júl. 15. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:
A kézi mellszívó is nagyon jó! Csak fejj! Ne add fel, a babád biztosan fog szopizni, csak sok türelem kell és h bízz benne és magadban is. Jó lenne ha találnál valakit aki segít! (Kórházi védőnő, vagy bárki aki tud tanácsokat adni, támogatni benneteket, hogy mielőbb sikeresek legyetek) Én az első egy hónapban nem tudtam szoptatni, nem jöttünk rá a nyitjára se a lányom, se én. Fejtem, és kerestem a megoldást. Szerencsére volt aki tartotta bennem a lelket és végül találtam valakit aki mellre tette a babát, aki végül 22 hónapos koráig szopizott. Tartsatok ki, minden rendben lesz! Sok boldogságot nektek! :)
2011. júl. 15. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!