Külföldi anyukák! Nálatok sem "lehet" 1 éves kor előtt bolti tejet adni a babának?
Figyelt kérdés
Hol laktok? Nálatok hogy van ez a téma?2009. ápr. 1. 15:17
1/4 anonim válasza:
Szia, a vedononk szerint varjunk 2 eves korig es ha megengedhetjuk magunknak a tapszert vagy a babatejet akkor inkabb azt adjak tehentej helyett. De az ovijaban meg meglepodtek mikor kozoltem hogy o meg nem ivott boltitejet es ne is adjanak neki ha lehetseges. Szoval nem tudom:) valamiert nem visz ra a lelek hogy adjak neki lehet amiert hogy en nem szeretem a tejet ha iszom is csak kethetente egy bogrevel:)
1 eves 1 honapos Dublini anyuka
2/4 anonim válasza:
Szia. Nem szabad bolti tejet adni. Lehet kapni kifejezetten babáknak való babatejet. De azt is 1 éves kor után javasolják. Addig tápszert kap.
9 hónapos baba, Brüsszel
3/4 anonim válasza:
Székelyudvarhely, szintén nem szabad.
4/4 Nikcsi válasza:
Itt Anglia es szinten nem szabad 1 eves koraig tutira. En majd a 3-as tapszert adom neki az elso szulinapjaig, utana meg majd meglatjuk, de mar nezegettem vannak nagyon jo kis babatejek. De mint emlitettem majd meg kiderul, de addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!