Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külföldi anyukák! Nálatok sem...

Külföldi anyukák! Nálatok sem "lehet" 1 éves kor előtt bolti tejet adni a babának?

Figyelt kérdés
Hol laktok? Nálatok hogy van ez a téma?
2009. ápr. 1. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, a vedononk szerint varjunk 2 eves korig es ha megengedhetjuk magunknak a tapszert vagy a babatejet akkor inkabb azt adjak tehentej helyett. De az ovijaban meg meglepodtek mikor kozoltem hogy o meg nem ivott boltitejet es ne is adjanak neki ha lehetseges. Szoval nem tudom:) valamiert nem visz ra a lelek hogy adjak neki lehet amiert hogy en nem szeretem a tejet ha iszom is csak kethetente egy bogrevel:)

1 eves 1 honapos Dublini anyuka

2009. ápr. 1. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nem szabad bolti tejet adni. Lehet kapni kifejezetten babáknak való babatejet. De azt is 1 éves kor után javasolják. Addig tápszert kap.

9 hónapos baba, Brüsszel

2009. ápr. 1. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Székelyudvarhely, szintén nem szabad.
2009. ápr. 1. 22:06
 4/4 Nikcsi ***** válasza:
Itt Anglia es szinten nem szabad 1 eves koraig tutira. En majd a 3-as tapszert adom neki az elso szulinapjaig, utana meg majd meglatjuk, de mar nezegettem vannak nagyon jo kis babatejek. De mint emlitettem majd meg kiderul, de addig nem.
2009. ápr. 1. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!