Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vigyem a tápszert, hogy...

Hogy vigyem a tápszert, hogy meg tudjam etetni a fiam?

Figyelt kérdés
Orvoshoz kell mennünk, és akárhogy nézem nem érünk haza a legközelebbi evésre, pont a rendelőben kell majd megetetnem a Kisfiam. Tápszeres, de hideg tápszert nem adnék neki...mikró ott nincsen, és én amúgy sem a tápszert, csak a vizet szoktam melegíteni max. Hogy csináljam hogy ehető legyen?
2009. ápr. 1. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:

szia! termoszba vidd a kimért, meleg vizet. és mérd ki a cumisüvegbe, vagy külön kis dobozba a tápszert. aztán csak össze kell önteni.

én aventes dobozkában viszem a tápszert, a cumisüvegben meg a meleg vizet, persze termoszban (nekünk a dm-es bevált, mert a duci üveg is belefér).

de ha neked sima teás termoszod van, az is tökéletes lesz!

2009. ápr. 1. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
termoszba vigyél forralt vizet, meg egy adag kimért tápszert és ott összetudod keverni. ha nincs termoszod, akkor a cumisüvegbe tedd a forro vizet és alufoliával tekerd körbe, pont jo hőmérsékletü lesz mire kell majd.:)
2009. ápr. 1. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam,hogy melegítek vizet,azt cumisüveg termoszba teszem. A tápszert pedig külön viszem,és csak akkor keverem össze,ha etetem.
2009. ápr. 1. 11:09
 4/10 A kérdező kommentje:

igen sima van, de szerintem még nem is hásználtuk:) felforralom a vizet akkor, remélem addig melegen tartja, de nem túl melegen mert hűteni sem tudom:D

de jó tipp, én az alufólián gondolkodtam még de nem tudom az mennyire tartja a meleget ha becsavarom a cumisüveget? köszönöm a választ!

5/10 anonim ***** válasza:
Én az ilyen esetekre vettem egy termoszt,amibe nem a tök forró vizet tettem bele,mert hűtögetni macerás volt.Aztán előfordult már az is,hogy bekéretőztem e gy üzletbe,mert már minden helyen van a személyzetnek mikrója.Nagyon szívesen megmelegítették.Lehet van ilyen a környéken...
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vaok!Próbáld ki otthon,hogy melyik megoldás menyi ideig tartja a meleget.Én is kísérletezgettem vele!
2009. ápr. 1. 11:11
 7/10 anonim ***** válasza:
szia,én irtam az alufoliát, ha kb 3 ora múlva eteted meg indulástol számitva langyos lesz a vized ha forron odateszed, folpackkal is áttekerheted és egy ruha pelusba csavard bele, én igy szoktam, ha meleg esetleg, hideg viz alá tartod a mosdoban.:)
2009. ápr. 1. 11:22
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! a termosz jó lesz, bár sztem az alufólia is jó megoldás. de van termoszunk és nem a full forró vizet fogom beletenni:) Hogy magamtól nincs ennyi eszem:) Köszönöm a tanácsokat!!
2009. ápr. 1. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
vagy termoszba forro vizet,az uvegbe ontsel felig 8atforralt)de kihult vizet,tejport meg valami masba,es akkor csak osszekevered,es nem kell felni,hogy tul forro lessz vagy hideg.en igy szoktam.
2009. ápr. 1. 13:07
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenki, termosz bejött:)
2009. ápr. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!