Egy 6 hónapos babának napi átlag hány órát "kell" aludnia?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 10:01
1/5 anonim válasza:
Még nem egész hathós, de igy alszik; este fél kilenctől reggel hétig, fél órát délelőtt és koraeste, séta alatt déltől átl két órát. Azaz összesen 13,5-14 órát egy nap. Szerintem ez átlagosnak mondható.
2/5 anonim válasza:
de jó az első válaszadónak, hogy ennyit alszik a babája. mi 6 és fél hónaposak vagyunk, éjszaka még felkel szopizni, igy kb 10 órát alszik, de szerintem sokat is mondtam.. bár jön a foga.
3/5 anonim válasza:
6 és fél hósak vagyunk. fiam este 7-8 között alszik el és reggel 4-5 között kel. aztán 7-8 között alszik reggel, utána délelőtt még egy fél órát. ebéd után megint háromnegyed órát és délután még egyszer 1 órát kb.vagy is nagyjából éjszaka 10 órát alszik, napközben pedig 3 órát. őszintén szólva én kicsit kevesellem neki, mert sokszor már nagyon fáradt, de most jön a foga és nem fogadja el a cumit, anélkül meg nem tud elaludni. így jobb híján addig fárasztom én is, és ő is magát, míg már cumi nélkül is elalszik. Ti mennyit alszotok?
4/5 anonim válasza:
Szia.Az én kisfiam 7hónapos és,de.alszik 1-1.5órát,du.séta közben 1órát van,hogy kora este is szundizik úgy 6-fél 7körül fél órát,aztán este háromnegyed 9körül alszik el,és reggel 7-ig szundikál.
5/5 A kérdező kommentje:
Mi úgy alszunk mostanában, hogy 22-kor elalszik, reggel 7-8 között kel, majd szopi és utána kicsi játék után még alszik jó 1-1,5 órát, aztán séta közben a babakocsiban még egy 30-40 percet és az ágyában még később 30-40 percet. Nappal ált. 3X alszik, késő du. már nem, akkorra csak nyűglődik, nyűgös, amíg nincs fürdetés és az ucsó szopi, szóval kb. így vagyunk. Csak azért is kérdeztem, mert kb. 4 napja alszik 7-8-ig, előtte ált. 5 körül kelt az első szopi miatt, csak megkezdtük a hozzátáplálást és talán amiatt is alszik ilyen jól éjjel... nem tudom.
2009. ápr. 1. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!