Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi alszik, aludt a babátok...

Mennyi alszik, aludt a babátok 3 hetesen?

Figyelt kérdés
Napközben gondolom, van, hogy szinte egész nap fent van, kajál, szundít majd megint fenn van. Doktornéni szerint ilyenkor még esznek, alszanak... hát, nálunk ez nem így van...
2011. júl. 14. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem minden babára vonatkozik alszik eszik alszik.

Kevés lehet kaja adagja.Nem beszélve ez a nagy meleg is oka lehet.

Én négy gyermekes anyuka vagyok,gyermekeim majd óránkén ettek(szoptak).Ha nem sír ne aggódj majd "beáll ritmusa"pici babád.Minden elképzelhető jót!

2011. júl. 14. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
...bocs,pici babádnak...
2011. júl. 14. 18:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A kaja rendben van, a héten 30 dkg-ot hízott! szerintem, nem éhes, mert cicztetem, de nem eszik, hanem rendesen fent van, nézelődik stb de ma pl össz vissz aludt kb 2órát egész nap, bontásikban. Csak aggódom, bár anyukám szerint én voltam ilyen, h nem voltam hajlandó aludni, jóformán semmit se...
2011. júl. 14. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj ezen, nekem is ezt csinálta a fiam 3 hetesen. Sőt, már a kórházban is volt olyan, hogy fent volt szopi után 5-10 percet. Ma 5 hetes, és már beállt egy ritmusra, hogy mennyit és mikor alszik.
2011. júl. 14. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Na szia!:)

Az enyém épp ma kettő hetes... éjszaka csak egyszer ébred fel, az igaz, de aztán 10 órakor ébredt fel reggel, és azóta nem alszik, egész délután sír-elhallgat-sír-elhallgat, pedig nem jellemző. Szerintem a nagy meleg miatt sem tudnak úgy aludni.

Épp most sikerült letenni, de 5 perc múlva fürdés... :/

2011. júl. 14. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én babám szinte semmit nem aludt napközben 4 hónapos koráig,csak ha toltam alatta a babakocsit,és óránként szopizott.

Nekem az a tapasztalatom,hogy ez a "csecsemő csak eszik meg alszik" egyszerű propaganda:))

2011. júl. 14. 20:20
 7/7 A kérdező kommentje:
hát lehet, h a meleg miatt... de akkor nem kirívó az eset. köszi és jó babázást nektek!
2011. júl. 15. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!