74-es méretű bodyt milyen idős korában hordott a babád?
Hány centi a babád?
Az én fiam 11-12 hónapos kora körül kezdte hordani a 74-es Scamp bodykat. Egy éves státuszon volt 75 cm.
Most 17 hónapos, 3 hete volt 77 cm, még mindig jók rá a 74-esek is, de azért a legtöbb body-ja már 80-as.
Off. csak 74-esekhez tudsz olcsóbban hozzá jutni? És csak te tudsz olcsóbban hozzájutni, vagy más is? Mert ha más is, és nagyobb méretben is, akkor engem is érdekelne! :)
6hónapos a lányom, van 74es body forgalomban rá, és a 2éves bátyuson is van még 74es cimkével ellátott ruha.
Ez nagyon gyártó függő szerintem
A kicsi 60valahány centi(nem hagyja mérni magát) a nagy is 90valahány:D Őt mérni max nyugtatóval:D
6 hónapos most növi ki a 74-es rucikat.
4700 g-mal és 58 cm-rel született, most 74 cm.
kisfiú
Ja, hogy még csak pocaklakó! :)
Akkor inkább rövid ujjút vegyél (ha lehet választani), mert nem tudod, hogy télen vagy nyáron lesz-e rá jó.
Nyáron evidens a rövid ujjú, télen meg adsz rá hosszú ujjút is. Viszont ha csak hosszú ujjút veszel, és ilyen melegekben lenne rá jó, mint most, akkor meg nem fogjátok tudni elhasználni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!