Akinek valamilyen ételallergiás lett a babája, mit tapasztalt, és mikor, mennyi idővel lesz kiütéses a kaja után? Allergiás a babám?
Figyelt kérdés
Nagyon különöset nem evett, ill újat nem evett, leszámítva a paradicsommártást. Azt kevertem a főzelékébe. Létezik hogy attól lett kiütéses? Előtte pár hónappal már ivott paradicsomlevet, ami bébiételes. Akkor nem tapasztaltam ilyet. 9hós baba anyukája
Mit tehetek próbáljam meg egy hét múlva újra? Hogy jövök rá hogy valóban allergia?
2009. márc. 31. 22:40
1/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mert én tegnap tettem egy kis narancslevet a babám ételébe, és maa fürdetésnél vettem észre, hogy kiütéses a pocijánál,a füle mögött és a nyakánál.
2/2 anonim válasza:
Hát engem is érdekel a válasz, mert néha a bábámon én is léátok pöttyöket, de eddig nem vettem komolyan, mert védőnéni azt mondta, amíg pöttyök jönnek mennek, addig nincs gond.
Hát remélem 2-3 pötyi nem ételallergia még.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!