Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 1 éves babának mekkora a...

Egy 1 éves babának mekkora a lába? Milyen méretű cipó kell neki? És egy 1,5 évesnek?

Figyelt kérdés
Segítenétek? Ajándékba szeretnék venni kis cipellőt a barátnőm kisfiának a szülinapjára. A netről szeretném rendelni, de nem szeretném neki elkotyogni... (nyári és téli cipőket is néztem)
2009. márc. 31. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
pedig muszáj lesz... mindegyiknek más, ráadásul a nettel az a baj, hha magasabb a lábfeje, akkor még nagyobb kell neki, mert nem megy fel a lábára. szóval próbálni sem árt. esetleg apucit avasd be, v a nagyit, vkit...
2009. márc. 31. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Az én lányom 11 hónapos, még jó rá a 17-es cipő, de tavaszi cipőt már 18-ast fogok venni. Az unokatestvérem kisfia 1,5 éves és ő 20-ast hord.

Annyit tanácsolnék, hogy mielőtt megvennéd, beszéld meg az eladóval, hogy ha mégsem jó, akkor cseréljék ki.

2009. márc. 31. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
1 éves kislányom most 20-as cipőt hord!
2009. ápr. 1. 08:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Azt hiszem vinni fogok egy centit és lemérem titokban! :-D Úgy látom vannak rendesen különbségek! Köszi még egyszer a válaszokat!
2009. ápr. 1. 09:00
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok köszi lepontozást. a fiam a fent leírták miatt hord 20as cipőt, 10 hónapos...
2009. ápr. 1. 09:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves első! Én nem pontoztalak le! Sőt! Azt írtam, hogy hasznos volt a válaszod! Miért pontoználak le????
2009. ápr. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!