Két különböző tejpépet lehet keverni?
Figyelt kérdés
Sztracsis tejpépem van még, de nem elég egy adagra, sőt egy félre sem. Vettünk kekszeset, pótoljam meg ezzel, vagy azt már öntsem ki?2009. márc. 31. 21:02
1/4 anonim válasza:
Én szokszor szoktam ,mivel nem mindegyik jött be a kisasszonynak, de drága csak úgy kidobni... Mindegyik ugyanaz, csak más ízesítésű. Nyugodtan keverheted!
2/4 anonim válasza:
Én is szoktam! Söt ma még a spenótba is kellet ma tejpépet tenni mert csak így volt hajlandó megenni!
3/4 anonim válasza:
Én is összekeverem, ha úgy adódik, mert pl kevés maradt a dobozban és nem lenne elég, vagy a gyümölcsbe is keverek néha hogy ne legyen olyan savanykás mert azt nem eszi meg.
4/4 anonim válasza:
Én is össze szoktam keverni vaníliáshoz sztracsatellásat. Az íze miatt, meg nem szeretnék nagyon sok csokisat adni neki egyszerre, ezért keverem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!