Hánykor eszik először reggel egy 10 hónapos baba?
Figyelt kérdés
Kisfiam reggel 6-kor eszik először.Nincs ez túl korán?
Amúgy napközben jól eszik este 9-kor eszik utóljára.Ötször eszik naponta,vegyes az étrendje.
Nem próbáltam még ki ,hogy később etessem meg reggel,mert nem tudom,hogy mikor szoktak reggelizni az ilyen korú babák!?
2009. márc. 31. 17:34
1/10 anonim válasza:
Az enyém 7-8 körül kelt és akkor rögtön kellett neki a cumisüvege, ezzel indult a nap. Este pedig 8-kor kapott utoljára, aztán rögtön aludt is el. Ez volt kb. 10 hónapos korában.
2/10 A kérdező kommentje:
Ő még jó esetben visszaalszik kb. 8-ig.Sajnos nem mindíg. :( Próbáljam meg,hogy csak inni adok neki 6-kor?
2009. márc. 31. 17:42
3/10 anonim válasza:
Szerintem ez így rendben van, ha a babád így állt be akkor semmi gond. Ha neked korai az ciki, de szerintem ne bojgasd meg.Ha reggel elfogadja a kaját, hát etesd meg, szerintem. Ez csak az én véleményem. Mi 11 hósak vagyunk, este 10 körül eszik utoljára, reggel fél 9 körül kel a drágám. Soha nem kellt fel 7-nél előbb..szerintem minden baba más, sőt szerintem még fog változni ez az alvás/elalvás/kaja dolog.
4/10 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is volt ilyen, de nem fogadott el mást, így megetettem. Aztán egyre jobban kitolódott ez az időpont, most fél 8-kor ébred és reggelizik:)
5/10 anonim válasza:
Lányom 8 körül kel, cicizik kicsit, majd 10-kor gyümi, 12-kor főzi, 15-kor cici, 18-kor főzi és 21-kor cici. Éjjel kel általában 4-körül cicizini, és alszik 8-ig. Néha felkel 6-7 körül is, de visszaalszik.
Ha nektek így jó, akkor semmi baj:-)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Nem annyira jó nekünk így,mert szeretnénk ha később enne,de ha neki így jó akkor mi alkalmazkodunk. :)
2009. márc. 31. 18:42
7/10 anonim válasza:
nálunk időpont sincs, :) amikor a fiam felkel, megyünk reggelizni. ha 6kor kel, akkor kb fél 7re van a cumisüveg a szájában... szal szemkinyitástól számítva olyan 20-30 perc és reggeli van:)
8/10 anonim válasza:
Nekem volt hogy fél hatkor kelt és azonnal kelett a hami, sőt még ma is van, pedig 11 hós.
9/10 anonim válasza:
A lányom fél 6-kor kelt az óraátállítás előtt, és azonnal cicit kap/kapott. Most fél hétkor kap először, szinte rögtön ébredés után. Minek húzzam? Biztosan szomjas, éhes stb. Majd ha már nem szopizik, akkor tervezem változtatni rajta, addig minek? Este 7-kor utolsó szopi és utána már csak reggel kap - tehát biztosan éhes. Látom, sokan még később is adnak enni a gyerkőcnek. Ezek szerint gyerekfüggő minden! :) Ne aggódj! Sokat változnak még úgyis!
10/10 A kérdező kommentje:
ha szopizna én sem agonizálnék,de ő már nem szopizik
2009. ápr. 1. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!