Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik meg egy 11 hós...

Mennyit eszik meg egy 11 hós baba a májkrémes kenyérből?

Figyelt kérdés
Vagy bármilyen kenyérből? fél karéj,vagy többet.
2009. márc. 31. 16:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Ez attól függ milyen az étvágya. Az én kisfiam 5 hónaposan evett meg több mint fél szeletet.A másik 6 évesen nem eszik annyit egyszerre.
2009. márc. 31. 16:06
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
5 hósan májkrémes kenyér.Gratulálok.
2009. márc. 31. 16:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem,hogy egymásnak essetek,kedves utolsó!!!!!!!
2009. márc. 31. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Persze ha nem májkrémes is balgaság adni pár hós babának...
2009. márc. 31. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
BOCS,kedves kérdező,de ez vérlázító!!!!!!
2009. márc. 31. 16:10
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Szerinted mikor nagyanyáink voltak kicsik mi a fenét ettek? Vagy éheztek? Tehén tej volt meg pirított liszt.És élnek felnőttek . Nem könyvből kell gyereket nevelni és etetni.
2009. márc. 31. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Én is több gyerekes anyuka vagyok,nem könyvből nevelek és etetek,de eszem ágába se volt,és a picinek még most sincs kenyeret adni...és az sem véletlen,h a mi korosztályunkból van a legtöbb allergiás,ami annak is köszönhető,h nagy ívben tettek az ilyen dolgokra.Sztem a dokid se pártolná igazán...még a csapból is ez folyik,h ha lehet minél később adjuk nekik.De persze a te gyereked,a ti életetek.
2009. márc. 31. 16:19
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom az előttem írók min "vesztek" össze, a Te babád ha jól olvastam 11 hós, nem pár hónapos. Na hát az én szintén 11 hós kisfiam kb. fél szelet (nagyon vékonyka szeletből) májkrémes kenyeret eszik meg, ha nagyon éhes. Én néha adok neki barna vagy félbarna kenyeret is, olyat ami nem tartósítószeres. Sőt előfordul, hogy pár falat kígyóubit is eszeget a májkrémes kenyér mellé. Remélem a leírtak nem okoznak némelyeknek infarktust, vagy agyvérzést!:)

Kedves kérdező,neked boldog babázást kívánok és jó étvágyat a májkrémes kenyérhez!

2009. márc. 31. 16:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Egy ilyen válaszra vártam!!!! Köszi utolsó.
2009. márc. 31. 16:26
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Hogy még jobban borzoljam a kedélyeket,minden gyerekem fűszerköménymagból főzött teát kapott hogy ne legyenek hasfájósok. Ja és a védőnő tudtával.
2009. márc. 31. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!