Hány órakor menjünk strandra a babánkkal? Ti mikor szoktatok menni? Akár egész nap ott vagytok?
Mennyi idös a baba?
nekem 9 hós, és mi a Velencei tó parton lakunk, de 4 elött soha nem viszem ki. Habár reggel 9-11-ig én is kivinném.
Mi a kertbe is 16 óra után megyünk ki.
Viszont ha jár a levegöés nincs 35 fok akkor én egésznap is kitudnék babakocsival menni, ha van elég árnyék ahova vissza húzódhatunk. de ilyen melegbe semmi képpen sem vinném ki egésznapra.
Menjetek 8-kor és a reggelit vidd magaddal.
Ha van árnyék vagy napernyőd vagy félsátrad aludjon ott.
Éppen tegnap voltunk. Egy és hat évesek a gyerekeim.
Kilenc körül indultunk. az egész napot ott töltöttük. A déli órákban természetesen nem voltunk a napon, de szerencsére a családi medence jó része fedett. Az árnyékban hatalmasat aludt, jól evett (az egyik büfében megmelegítették neki az üveges bébiételt), nagyon élvezte.
Amikor jöttünk-mentünk kalapot és kis felsőt adtam rá.
Amíg a kicsi aludt, én olvastam, napoztam, Apa pedig a nagy vizicsibével csúszdázott, fürdött.
Én is tartottam tőle, milyen lesz, de szuper volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!