Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ad ilyen furcsa hangot...

Miért ad ilyen furcsa hangot a babám?

Figyelt kérdés
3hetes kisfiamnál másodszorra tapasztalom hogy mikor nagyon erölködik kaki közben,háton fekszik,furcsa hangot ad ki közben,azt hiszem mindig hogy megfullad,gyorsan felkapom és akkor abba hagyja.nem tudom leírni milyen hang,sipol vagy nem is tudom,ahhoz se hasonlít igazán.vigyem orvoshoz,vagy másnak is csinál ilyet a babája?
2009. márc. 31. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy csinál más babája is ilyet. Nyugi.
2009. márc. 31. 13:18
 2/5 A kérdező kommentje:
csak olyan ilyesztő,mert tényleg a fulladáshoz hasonlít,de nem kékül meg semmi,csak furcsa az a hang,de rohadtul meg tud ijeszteni...akkor más is tapasztalt ilyet?
2009. márc. 31. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam a hozzátáplálás óta úgy kakil, hogy tiszta vörös lesz a feje, és nagyokat nyög. Mindíg attól félek, hogy agyvérzést kap :) :) :) nyugi! Lehet hogy ha már elkezd mocorogni, hason vagy ülve (Netán állva) könyebb lesz neki is. Nem hiszem, hogy az erőlködésen, és a koncentráláson kívül más oka lenne! Jó babázást!
2009. márc. 31. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én babám 5 hónnapos. Mindenki tudja mikor kakil, mert úgy nyom-nyög közben mint egy meglett felnőtt férfi szoruláskor. :)

Szegény (kicsinek is hasfájós volt)

2009. márc. 31. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

én babam is harom hetes múlt pár napja, és amikor nagyon erőlködik, rám is rám-rámtör a frász, olyan hangokat hallat.

szegenykem ma sírt is nagyon, úgyhogy elvittem doktor nénihez, aki írt neki görcsoldót, meg javasolt másik tápszert. remélem valamelyik bevállik...

2009. márc. 31. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!