10 hónapos kisfiam leborult a franciaágyról, illetve azon bolt a bébihordó, abból esett a padlószőnyegre. Nagyon sírt, de amint elkaptam, egy perc mulva megnyugodott. Ugye nincs baja?
nagyon strapabíróak ezek a kölkök :Ű)) és ahogy nő egyre több ilyen lesz, nyugi, észreeveszed, ha baja lett...de ettől tuti nem, csak mi hisszük azt mindig :) nem részletezem 20 hónap alatt miket csinált a fiam, de sokszor azt hittem hívhatom a mnetőket, aztán egy kis vígasztalás és kutya baja nem volt, max pukli, szájdagadás, horzsolás :))
valami olyasmit is olvastam, hogy tök rugalmasak a csontjaik még :))
nyugi, nem lesz semmi, tényleg azt figyeld, hogy nem hány-e, nem szédül.
de ha elfogadsz egy tanácsot, soha ne tedd az ágyra a hordozót, még míg kicsi se szabad de egy 10 hónapos simán lerúgja magát az ágyról abban. vegyél egy etetőszéket amibe be tudod kötni! :) ez biztonságosabb, gondolom már tud ülni.
és ne idegeskedj, balesetek előfordulnak, nem kell minden pillanatban lesni hisz megakadályozni nem tudod csak egy idegbeteg túlparázós anyává válsz ami nem jó :(
Remélem semmi baja a picusnak.
Pelenkázóról-leesés előtt, olyan 7-8 hónaposan megfejelte az öntöttvas-radiátor élét, akkorát szólt a fej, mint amikor szétreped a dinnye, de még foltos-puklis sem lett.
Szerintem "agyonütni sem lehet" típusú leányzó.
Köszönöm, jól van a baba, eltelt 24 óránál is több, bízom benne, hogy lassan megnyugodhatok.
Esés mentes napokat kívánok Mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!