Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kisfiam leborult a...

10 hónapos kisfiam leborult a franciaágyról, illetve azon bolt a bébihordó, abból esett a padlószőnyegre. Nagyon sírt, de amint elkaptam, egy perc mulva megnyugodott. Ugye nincs baja?

Figyelt kérdés
Látványosan semmi nem féj, de ugye belső sérülése ettől nem lehet???
2011. júl. 12. 11:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nagyon strapabíróak ezek a kölkök :Ű)) és ahogy nő egyre több ilyen lesz, nyugi, észreeveszed, ha baja lett...de ettől tuti nem, csak mi hisszük azt mindig :) nem részletezem 20 hónap alatt miket csinált a fiam, de sokszor azt hittem hívhatom a mnetőket, aztán egy kis vígasztalás és kutya baja nem volt, max pukli, szájdagadás, horzsolás :))

valami olyasmit is olvastam, hogy tök rugalmasak a csontjaik még :))

2011. júl. 12. 13:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Neki semmi látványos, a kedve is jó, azóta felébredt és kint játszunk a fűben az árnyékban. Vajon mikorra várhatom a hányást, ha ne adj Isten baj lenne? Már látszana valami a babán?
2011. júl. 12. 13:32
 13/20 anonim ***** válasza:

nyugi, nem lesz semmi, tényleg azt figyeld, hogy nem hány-e, nem szédül.

de ha elfogadsz egy tanácsot, soha ne tedd az ágyra a hordozót, még míg kicsi se szabad de egy 10 hónapos simán lerúgja magát az ágyról abban. vegyél egy etetőszéket amibe be tudod kötni! :) ez biztonságosabb, gondolom már tud ülni.

és ne idegeskedj, balesetek előfordulnak, nem kell minden pillanatban lesni hisz megakadályozni nem tudod csak egy idegbeteg túlparázós anyává válsz ami nem jó :(

2011. júl. 12. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Az enyém 3 hónaposan esett le az ágyról, aztán másfél éves kora körül a fotel karfáján ült, majd fejjel lefelé leesett, azóta még párszor éjjel legurult a franciaágyról, de soha nem lett baja hálistennek. Volt pukli, de semmi más.
2011. júl. 12. 13:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktam soha otthagyni. Sajnos még az etetőszékhez nem ül elég biztonságosan, ha nem figyelek, előre bukik benne. Kicsit lassúbb a mozgásfejlődése, mint az átlag babáknak.
2011. júl. 12. 14:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. Egy reggel elmentem a pékségbe, apa meg otthon a gyerekkel. Megszoktuk, hogy reggeliig a bébihordót az ágyra tesszük, középre, gyerek bekötve (3 pontos biztonsági öv). Hát nem azzal fogadott a kedves, hogy lezúgott a kisasszony? Egész nap a pupilláit néztem, meg hogy hány-e de semmi baj nem lett szerencsére.
2011. júl. 12. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Ja igen és be volt kötve. Kitornázta magát és lemászott az ágyról :)
2011. júl. 12. 16:57
 18/20 A kérdező kommentje:
Mostanáig semmi tünet, de még mindig nagyon ideges vagyok. :(
2011. júl. 12. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Remélem semmi baja a picusnak.

Pelenkázóról-leesés előtt, olyan 7-8 hónaposan megfejelte az öntöttvas-radiátor élét, akkorát szólt a fej, mint amikor szétreped a dinnye, de még foltos-puklis sem lett.

Szerintem "agyonütni sem lehet" típusú leányzó.

2011. júl. 13. 11:58
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jól van a baba, eltelt 24 óránál is több, bízom benne, hogy lassan megnyugodhatok.

Esés mentes napokat kívánok Mindenkinek! :)

2011. júl. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!