Mi a kulonbség a Pampers active baby és a Pampers Sleep&Play kozott?
Figyelt kérdés
Jobb lenne éjszakára a Sleep&Play?Van,hogy a hat hónapos kislányom kipisil a pelenkából reggelre,lehet azért,mert sokszor az oldalán fekszik.Mi a véleményetek?2009. márc. 31. 12:06
1/4 anonim válasza:
Az active az nappalra van , mikor sokat mocorog a sleep&play az meg inkább éjjelre! Nekünk nem jött be a pampers, ha neked is kipisil a lányod akkor szerintem neked sem fog! Nekünk a libero és a dm-es pelus vált be abból nem pisiltünk ki!:)
2/4 anonim válasza:
Szia!Nekünk az active baby jó éjszakára,a Sleep&Play-ből kifolyt minden.Az activnak rugalmas a tépőzárja,a másiknak nem.Nekünk még ami nagyon bevált,a minősége vetekszik a Pampers-sel,az a Tesco-s pelus.9-18kg-ost használjuk,és az ára is jó.(a sima Tesco-s,nem a Tesco Velue)
3/4 anonim válasza:
Az active babynek gumírozott a tépőzárja, a másiknak merev, mi mindkettőt használjuk, épp melyik olcsóbb, de még nem folyt ki semmi, mondjuk fiunk van, és előre pisil, nem középre-hátra, mint a lányok.A sleep and playnek a fenekénél nincs nedvszívó rész, szerintem abból a lányoknál kifolyhat a pisi.
4/4 anonim válasza:
12:14-es vagyok, szerintema rossmanos babydream szuper jó pelus, egy az egyben liberó minőség, ha elfogy a pampersem én is azt fogok venni, most akciós volt,nagyon jó áron, kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!