5 hónap körüli babátok mennyit alszik napközben?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 11:45
1/3 anonim válasza:
5,5 hós a kislányom - ő a reggeli ébredés után 2 órát van fent, akkor alszik 1 órát, ebéd után 0,5-1-t és 4 óra körül van a "nagyalvás", akkor 2,5-3 órát. Este 9 körül van letéve.
2/3 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos a fiacskám, 6-kor ébred, 8-tól szunyál kb. 11-1 1/2 órát, majd 12-kor ebéd és 1/1 1-től alszik 3-3 1/2 órát. Tehát egész nap összesen kb 5 órát. De én sem tudom, hogy jó- e így, anyósom szerint sok. Szerintem meg egy nyugodt, pihent baba éjjel is jobban alszik, mint aki teljesen ki van fárasztva.
3/3 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok, elírtam a reggeli alvást, de gondolom értetted, hogy 1 vagy 1,5 órát alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!