Feltehetem egy vizbe foni a sargarepat es a pulykahusit?
Figyelt kérdés
7 hos a babam,gondolom nem kell kulon fozni mindent?2009. márc. 31. 11:43
1/3 anonim válasza:
Szia!Nyugodtan főzheted már egybe a hozzávalókat.Én is így csináltam.
2/3 anonim válasza:
Szió!
Jól gondolod, nem kell mindent kölön főzni, sőt, jót tesz, ha az ízek összefőnek. Én is mindig így csinálom és úgy tűnik, ízlik a lányomnak.
3/3 anonim válasza:
Persze, én mindent így csinálok, hónapok óta, puhulási sorrendben, egymás után pakolom a vízbe, bár én csak párolok, épp annyi vízben amennyi ellepi, így pótolgatni kell a vizet, de a vitamint nem öntöm ki vele együtt, hanem főzőlé egészével turmixolom a kajáját, ha kicsit sokallom a vizet, 1 kis kanál kukoricaliszttel sűrítem.
Bár a husiféléket én kb. fél kilós mennyiségben egyszerre készítem el, és jégkockatartóban tárolom, így acsak 1 kis kockát kell hozzádobni a zöldségekhez, és máris felolvad, kész a kajcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!