Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok egy 11 hónapos babának...

Adhatok egy 11 hónapos babának hetente egyszer kétszer hideg vacsit?

Figyelt kérdés
Kenyérre meg sajtra gondoltam. Végülis én szem eszek mindenn nap meleg vacsorát.
2009. márc. 31. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze!! Miért ne???

Nálunk csak az ebéd meleg kaja. Reggeli péksüti,joghurt,vacsi virsli,párizsi,májkrém ilyenek.

2009. márc. 31. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak az ebéd meleg kaja, mi is így eszünk, ezt szokja meg a gyermekünk is. Más kérdés, hogy én próbálkoztam az esti főzelékkel, de nem kellett neki.
2009. márc. 31. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért ne adhatnál, mondjuk mi més tápszerezünk este, h a fél liter tejcsi meglegyen
2009. márc. 31. 12:17
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi lányok. Lefekvés előtt még nálunk is tápi van, de hat körül, amikor mi is vacsizunk, szokott kapni még egy főzit, különben éjjel megéhezik a drága. Így meg nyugi van éjjel.
2009. márc. 31. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!