Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a Pampers Sleep&Play...

Milyen a Pampers Sleep&Play pelenka Midi 4-9 kg?

Figyelt kérdés

Véleményeket várok, jót is és rosszat is, ha van! :-))

Köszi! Eddig Liberot használtunk, de most kipróbálnék valami mást is!

2009. márc. 31. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a maxiját használjuk, még sosem folyt ki belőle semmi, nagyon jó nedvszívó, zselévé alakítja a pisit.A liberóval szemben az lesz a furcsa eleinte, hogy nem rugalmas a tépőzár része, és sokkal kisebb benne a gyerek popója, mert a fenék részénel nincsen töltelék, meg eleve a pelus is vékonyabb anyagú, de attól van olyan, mint a libero sztem.

2009. márc. 31. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek jó tapasztalataim a Pampers-ről...Az első két méretét használtuk, azzal még meg is voltam elégedve, de a 3-as már szörnyű...Nekünk minden kifolyik belőle...Akármennyire is akciós, én nem vennék belőle...

Én a Rossmanos pelenkát használom, és meg vagyok vele elégedve, az ára is jó. A Liberot szerintem ne cseréld le Pampers-re.

2009. márc. 31. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Mi éjszakára mindíg ezt használjuk, nappalra meg liberót.

Szeretjük, nem szokott kifolyni belőle a pisi, jó nedvszívó.

2009. márc. 31. 11:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. márc. 31. 11:45
 5/12 anonim ***** válasza:
a midi már szar. az előzőek jók. mi a születése óta ezt használtuk, amint jött a 4-9 kilós, le is cseréltük rögtön. minden éjjel kipisilt belőle a fiam, ami előtte nem fordult elő. 1 csomaggal szenvedtünk, azóta messziről kerülöm sajnos.
2009. márc. 31. 11:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekünk mindig kifolyt belőle a pisi. Mi is liberot használunk, de sok félét kiprobáltunk már. Én nem cserélném le a liberot pampers-re!
2009. márc. 31. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia! Mi a Huggies-szel voltunk nagyon megelégedve. Nappalra a Pennys pelust használjuk. Szerintem nagyon jó minőségre és árra értve egyaránt! Nem folyik ki beőle semmi és jó nedvszívó!

A Liberót is csak éjjelre használtuk, nekünk jobban bevált, mint a Pampers.

Üdv

7,5 hós baba anyukája

2009. márc. 31. 11:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Én sem használok sem pempit, se liberót. Elég rossz tapasztalataim vannak mindegyikről. Állandóan kakis/pisisvolt a gyerekem. Mindig minden kifolyt, nem bírt ki még 2 órát sem! Szóval kínzás volt. ami bevállt az a hugies. a 12 órás éjszakai viszi a pálmát. (az én fiam 12-13 órákat is képes éjaszaka aludni) Így nekünk muszáj volt ezt venni. Más nem bírta, csak nyakig volt reggelre pisis a gyermekem.

egy 9 hónapos kisfiú anyukája

2009. márc. 31. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!Mi először Pamperst vettünk,mert állítólag jó..Na igen,naponta 5x ruhacsere,mert kifolyt minden belőle,de amióta Liberót használunk,azóta max. 2x folyt ki a pipi de csak éppen hogy,azóta semmit,és tök száraz a baba bőre.Én a helyedben nem váltanék pelust...

4 hós anyuka

2009. márc. 31. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
A sima Pampers nekünk bevált, de a Sleep and Playből kifolyik minden! Amúgy mi lassan áttértünk a Rossmanos pelusra, nem elhanyagolandó az árkülönbség, és nagyon jó.
2009. márc. 31. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!