Ha a kiságyban körbe van a fejvédö, nem fogy el egy idö utan a levegöje a babának? Se ki, se be?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 21:06
11/14 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam és nem kell lenézni rendelkezem megfeleő iq-val és intelligenciával. Nálunk nincs körben fejvédő csak felül, ami alul szokott lenni, mert újabban fordítva alszik a kisfiam. És szerintem ilyen melegben pont olyan neki, mintha egy dobozba raknánk be ami csak felül van nyitva. Szerintem még jobban megáll a levegő benne. Én nem raknék körbe az biztos. Nálunk még vetillátor is van a szobájában, éjjel teljesen nyitott ablak egy szál polóban alszik takaró nélük.
12/14 anonim válasza:
Mikor hazajöttünk a kórházból és kijött a doktornő, mondta, hogy ha lenne a kiságyban fejvédő, akkor rögtön kivetetné. Nekünk nincs, nem volt a nagyobb gyerekemnél sem. Szerintem teljesen felesleges. Mint ahogy valaki írta: porfogó.
13/14 anonim válasza:
Nálunk csak a kiságy egyik felénél van.
Viszont nálunk nem felesleges, ugyanis a lányomnak egy idő után szokása lett a kiságy széléhez vándorolni és kidugni a kezét a rácsokon a rácsvédő alatt. Volt, hogy az egész karja kint volt és nem tudta behúzni, arra keltem, hogy sír. Ezért lejjebb húztam és beszorítottam a matrac és a kiságy közé. Szerintem pont az ilyen esetekre találták ki.
14/14 anonim válasza:
Újabban lányomat érdeklik a rácsok, szóval én lassan leszedem a védőt. Az autóban is van levegő, pedig zártabb! Ne aggódj, elegendő oxigénhez jut! Én is sok minden miatt aggódtam, szerintem mindenki. Az elkövetkezendő 18-20 évben ez csak fokozódni fog, csak mindig más miatt fogunk aggódni. :D Ez az anyaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!