Gyerekteát hogyan adjam 11 hónaposnak? S más tea milyen van?
Tegnap vettem Pickwick gyerekteát. Szoktátok ízesíteni vagy csak úgy natur? egy literbe áztattam kb. 3-4 percig. ez jó így?
ez eléggé drága tea, igaz egy héten csak max 1-2 alkalommal adnék neki hátha jobban inná a folyadékot. de van más ami adható neki? a
pickwick 100%-osat nem mertem megvenni, nem tudom az adható e, nincs e benne allergén anyag pl. a málnásában. szoktam még neki édesköményből is forrázni.
Rooibos teát szoktam még adni a gyerekeknek. Felnőtteknek is kitűnő. Ez sem túl olcsó, de sokáig elég. Van belőle különböző ízesítésű.
Én sosem rakok bele cukrot (magunknak sem)úgy is finomak.
Ízesítheted, dúsíthatod 100%-os gyümölcslével, vagy frissen facsartal is.
a mecsek baby hasfájásra van? mert "pici" korában adtam neki, nagyopn hasfájós volt, de a védőnőm azt mondta inkább ne adjak, mert az is bánthatja a pocakját. de még van itthon abból is, majd megpróbálom azt is.
az lenne a lényeg hogy mivel keveset iszik, nem akarok neki édeset sem adni, ne azt szokja meg, de nem tudom ízlik e magában a tea a babáknak?
most adtam neki a gyerekteából natur. ivott két kortyot, aztán olyan furcsán nézett rám :D
no meglátjuk. van egy őici íze a teának így is, remélem legalább ezt fogja inni.
tgnap adtam neki instantot, többet tettem bele mint szoktam, édes lett, de azt sem itta jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!