Olyan a babával aki még nincs beoltva (7 hetes) el lehet utazni 2-3 napra?
Figyelt kérdés
A nagyszülők vidéken laknak és húsvétra szeretnénk hazamenni. Viszont ott 3 helyre kéne mennünk a babával és olyan helyre is ahol kisiskolás meg ovis gyerek vannak. Félek, hogy összeszed tőlük vagy bárkitől valamit.
Már így is torokgyuszija van köhög meg taknyoskodik.
2009. márc. 30. 16:32
1/7 anonim válasza:
Hát akkopr egyértelmű hogy nem viszed el, nem? ha beteg? Én egyébként sem vinném, ha még nincs oltva sem, főleg iskolás gyerekek közé.
2/7 anonim válasza:
Hááát, muszáj?Inkább ne menjetek ismerősökhöz,max. a nagyszülőkhöz. Pici még a baba, lesz még sok-sok húsvét.Megértik a kisgyermekes ismerősök is, hogy korai még gyerekek közé vinni.
3/7 A kérdező kommentje:
Reménykedem, hogy addigra meggyógyul. Már 5 napja így vagyunk. Ma volt kint megint a dokinéni is.
Mindegy, asszem nem kockáztatok.
2009. márc. 30. 16:40
4/7 anonim válasza:
igy van inkább ne kockáztass!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Ja, igen. A 3 hely az mind a nagyszülőket jelenti. A párom szülei elváltak.
ÁÁ nem megyek, igazatok van eldöntöttem. Úgyis csak tiszta ideg lennék.
2009. márc. 30. 16:42
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. márc. 30. 16:43
7/7 anonim válasza:
Szerintem se ér annyit a dolog, hogy elkapjon valamit a picur. Ha kicsit nagyobb lesz bepótoljátok a látogatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!