Érdemes megvenni ezt az úszó gumit tesz veszen? 700 ft+postaköltség+utalás=1300ft vagy annyiért már kapok máshol is?
Igen, nekem is ez a gondom.
Amit az utolsó belinkelt sárgát, az nagyon stabil, tényleg nem borul fel, lehet lökdösni a vízben. Viszont az a hátránya, hogy a baba a kezével nem ér bele a vízbe és így nem tud pancsolni, valamint a látóterét is lekorlátozza.
Én olyat vettem tavaly amit belinkeltél, de valóban 290 Ft volt a pólus 300 Ft-os boltjában. Akkor 5 hónapos körüli volt a babám, az itthoni medencébe raktuk bele, akkor aránylag jó volt. Idén még nem állítottuk fel a medencét mert egy kisebb építkezés van nálunk, de szerintem már nem alkalmas arra, hogy a 16 hónapos ficánka lányomat megtartsa. Szerintem az első karnyújtásra ki fog billenni az egyensúlyából és felborul.:(
Lehet, hogy írtad, de nem emlékszem, mekkora babának vennéd?
Másfél éves a kisfiam.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!